Trimeri, kosilice, motorne testere, freze Sekač

Trimeri, kosilice, motorne testere, freze Sekač

Podaci

Zrenjaninski put 120 Borča , Beograd 064/296 10 81, 065/331 18 34 sd.sekac@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
09:00
17:00
Ne
Radi

O kompaniji

PRODAJA:
MOTORNIH I ELEKTRIČNIH TESTERA, KOSILICA, TRAKTORSKIH KOSILICA, TRIMERA, FREZA, PUMPI ZA VODU, AGREGATA, ČISTAČA SNEGA, DUVAČA I SAKUPLJAČA LIŠĆA, PRSKALICA, SKUTERA I SL. MARKE HUSQVARNA, JONSERED, MTD, PARTNER, ALPINA, STIGA, BENASSI, HONHA, KAMA, KAO I PRODAJA DELOVA, OPREME I POTROŠNOG MATERIJALA: CILINDRI, KLIPOVI, KARBURATORI, AMORTIZERI, FILTERI VAZDUHA, FILTERI GORIVA, ULJA, MAZIVA, SVEĆICE, TURPIJE, LANACI, MAČEVI ZA TESTERE, NOŽEVI I TOČKOVI ZA KOSILICE, STRUNA ZA TRIMER…

SERVIS:
MOTORNIH I ELEKTRIČNIH TESTERA, KOSILICA, TRAKTORSKIH KOSILICA, TRIMERA, FREZA, PUMPI ZA VODU, AGREGATA, ČISTAČA SNEGA, DUVAČA I SAKUPLJAČA LIŠĆA, PRSKALICA, SKUTERA I SL. MARKE HUSQVARNA, JONSERED, MTD, PARTNER, STIHL, DOLMAR, OLEO MAC, IMT, ALPINA, STIGA, BENASSI, HONHA, KAMA, VILLAGER I SL.

ZA SVAKU MAŠINU KUPLJENU KOD NAS NA ISTOM MESTU OBEZBEĐEN JE GARANTNI I VANGARANTNI SERVIS, DELOVI I POTROŠNI MATERIJAL.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Da Li image nozeve za traktor kosacicu mtech 175. Bez korpe, baca na stranu

Odgovori

Poštovani,

završio sam Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, na smeru ‘Poljoprivredna tehnika’. Čitajući opis delatnosti Vaše firme, pomislio sam da bih Vam možda mogao biti od koristi, budući da sam dobar poznavalac poljoprivredne tehnike i komercijalnih poslova. Stanujem u Novom Sadu pa ako ste zainteresovani spreman sam za razgovor.
Želim Vam puno uspeha i sreće u poslu.

S poštovanjem,

Nebojša Stolić

Odgovori

potreban metalni stitnjk za traktorce kosacicu od 107 antimetra travu iybacuje u korpu ili poyadi ,molim daa mi hitno odgovorite koliko to kosta pojedinacno a moyda i sa nosacima noyeva inoyevima u kompletu.