Proizvodnja šampinjona Mush International

Proizvodnja šampinjona Mush International

Podaci

Kružni put 66A Leštane , Beograd 011/803 16 15, 011/803 63 59
065/500 05 65, 064/148 85 25
http://www.mushinternational.rs mushinternational@gmail.com

O kompaniji

Preduzeće „Mush International d.o.o.“ se bavi uzgojem i distribucijom šampinjona. Ovim poslom se bavimo više od 28 godina, a počeli smo kao mali porodični posao, a vremenom je preraslo u veliku prozivodnju i veleprodaju, koja godišnje proizvede 600-700 tona šampinjona. Mush International se deli na dva objekta, sa ukupno 18 namenskih objekata – hala, koji su građeni po najvišim standardima i u potpunosti su prilagodjeni uzgoju šampinjona, a sa godišnjim kapacitetom od 120.000 briketa komposta u strogo kontrolisanim uslovima.
Objekti su strateški podignuti u blizini velikih saobraćajnica oko Beograda da bi se olakšao pristup klijentima i kupcima.
Od početka rada, svoje proizvode prodajemo uglavnom na veliko (distributeri na zelenim pijacama, supermarketi, restorani, hoteli, fast-food prodavnice, megamarketi). Takođe, u ponudi su i marinirani šampinjoni (pasterizovani i fermentisani).
S obzirom na našu poziciju na domaćem tržištu i stečenim znanjem, naš plan je da u narednom periodu povećavamo i unapređujemo proizvodnju šampinjona, kroz primenu savremene tehnologije i opreme. Uvođenjem sistema upravljanja procesima i standardizacijom kvaliteta i sistema zdravstvene bezbednosti proizvoda želimo da naše ime zauzme lidersku poziciju u ispunjenju očekivanja naših kupaca i krajnjih potrošača.

Komentari

Ostavite odgovor

9 komentara

Dobar dan. Takodje bih prodavala vaše pečurke i možete li mi reći koja je cena na veliko i koja kilaža se podrazumeva na veliko?
Hvala unapred na odgovoru.

Odgovori

Prodacu ti ja, koja kolicina

Porucivala bih od vas pecurke, da li je moguce slati brzom postom, jer hocu da krenem da prodajem, najpre, malu kolicinu :)

Odgovori

Prodajem ja pecurke javite se

uzimali bismo 2xnedeljno 150kg mozda i vise koja je cena i da li dolazimo kod vas ili postoji druga mogucnost mi smo iz jagodine.Hvala!

Odgovori

Prodajem ja pecurke ako teba

sta radite sa dzakovima kad zavrse sa davanjem ploda?unapred hvala.

Odgovori

Svaka cast

Odgovori

jako sam impresionirana sa uzgojem gljiva,nekad sam i ja uzgajala bukovace pa me zanima dali bi bilo moguce dase dobije micelij i koliko kosta.Ovde u nemackoj neznam gde bi mogla da nabavim molim vas pomozite hvala

Odgovori