Dostava voća i povrća Alisi Fruto

Dostava voća i povrća Alisi Fruto

Podaci

Jurija Gagarina 231 Novi Beograd , Beograd 066/630 76 74 https://alisifruto.com alisifruto@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
16:00
07:00
14:00

O kompaniji

Život je možda stao u proteklih godinu dana, ali obaveze u domaćinstvu nisu i nikada neće. Ručak se neće sam skuvati, nabavka neće pasti s neba, umor nam neće biti opravdanje, a i nedostatak vremena ama baš nikoga neće zanimati.

Ako postoji i jedna stvar na ovom svetu koja bi nam olakšala svakodnevnu rutinu, a najviše onu u kuhinji, sigurno bi to bio uvek pun frižider svežih namirnica. Srećom pa je 21. vek, pa od toga i nismo daleko. Možda još niste isprobali čari modernijeg doba, ali jednom kada to učinite više se nećete vraćati na staro. Kao ni ja.

 

Dostava voca i povrca Alisi Fruto Beograd

 

ZAŠTO SAM IZABRALA ALISI FRUTO?

 

Ja spadam među one kojima je dan od 24 sata kratak. Uvek fali bar sat vremena više, na kraju nedelje „samo još jedan dan“, a sve češće uhvatim sebe da mi slobodno vreme odlazi na kućne obaveze.

Milion puta mi se desilo da mi fali baš ono čega nema u frižideru, da mi se prijede baš neka voćka koje nema u „šteku“, a još gore je kada zaboravim šta je trebalo da kupim, pa onda rešim da pišem sve na papir. Jer pametan piše, a budala pamti, ali glava je puna svega i svačega, pa često ono što bi i trebalo da bude na spisku – ne završi tamo. Verujem da se i vama desilo da se vratite iz prodavnice i baš to nešto zaboravite, ali ko će opet da se vraća, pa onda bude “daj šta daš”.

Da ne bi bilo više “daj šta daš”, rešila sam da promenim svoje navike i olakšam sebi koliko god mogu. Kao što su tu mašine za pranje sudova, mašine za sušenje veša, usisivači-roboti koji rade umesto nas (hvala im), aparati za ovo, aparati za ono, dostava ova, dostava ona… Na moju veliku sreću, neko se setio i onoga što mi je najvažnije – dostave voća i povrća, jer ne daj Bože da ostanem bez toga.

Po preporuci prijatelja, probala sam jednom Alisi Fruto, i od tada se svaki put pitam kako sam ranije živela bez njih!

 

Dostava voca i povrca Alisi Fruto Beograd

 

KO SU ALISI FRUTO?

 

Alisi Fruto je osnovan 2014. godine. Bavi se snabdevanjem restorana, hotela, cateringa, dečjih vrtića, kao i bolnica svežim voćem i povrćem. Radi 362 dana u godini, a isporuke vrši i nedeljom. Alisi Fruto je stabilan i ozbiljan partner svih velikih i malih klijenata.

Na glasu su zbog blagovremene isporuke robe i uredne dostave sve tražene robe. Vrše dostavu na kućnu adresu, i to voća, povrća, zrnastih proizvoda i zamrznutog voća na teritoriji celog grada.

 

 

ISKLJUČIVO PREMIUM PROIZVODI

 

Alisi Fruto poseduje komoru za čuvanje osetljive robe i posluje s puno domaćih proizvođača, kao i sa direktnim uvoznicima. Pažljivo bira najkvalitetnije proizvode iz kategorija voća, povrća kao i suvog voća i zrnastih proizvoda, a magacin firme se nalazi na Novom Beogradu.

Alisi Fruto ima i MOTO koji će vam se sigurno svideti: „Roba nije isporučena samo ako ne može da se nađe u Srbiji„.

 

Dostava voca i povrca Alisi Fruto Beograd

 

JEDITE ZDRAVO, JEDITE PRIRODNO

 

Više nego ikada posvećujemo pažnju onome što unosimo u organizam, ali zato što je više nego ikada štetnijih i veštačkih stvari. Zdravlje ulazi na usta, ali znate i sami – samo kada je ono što jedemo dobrog kvaliteta.

Zato nećete pogrešiti kada se odlučite da pozovete Alisi Fruto, kao što nisam ni ja. Napravite spisak, pozovite broj telefona i očekujte da vam neko zazvoni na vrata veoma brzo, a potom uživajte u hrani i višku slobodnog vremena.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Zdravo,

Da li radite dostavu voća na teritoriji grada Beograda, u pitanju je količina oko 10kg I da li negde mogu da se informišem o cenama?

Obično poručujemo voće jednom nedeljno I treba da nam stigne narednog radnog dana, I to oko 4kg banana, 4 kg jabuka, 2 kg limuna, 3kg narandži, 3 kg mandarina.

Srdačan pozdrav,

Odgovori