Farma tovnih pilića Lazić

Farma tovnih pilića Lazić

Podaci

Solunska 74 Vojka 022/301 706
060/155 56 38, 062/252 991
danijelalazic1981@gmail.com

O kompaniji

Da li ste znali da pileće meso zauzima veoma važno mesto u piramidi zdrave ishrane, uzimajući u obzir ostale vrste mesa? Idealno je za osobe svih starosnih grupa, i preporučuje se njegova konzumacija minimum 3 puta u toku nedelje.

Opremljeni smo bogatim iskustvom u delatnosti pilićarstva, kao i svom neophodnom opremom, kako bi Vam sa Farme tovnih pilića Lazić svakodnevno stizali samo najkvalitetniji
živi i uređeni pilići, zatim
tronedeljni pilići za dohranu i
jednomesečni pilići za dohranu.
Svim našim kupcima, obezbedili smo isporuku na kućnu adresu.

Strogi propisi ispoštovani su tokom čitavog ciklusa tova, počevši od transporta pilića, hranjenja i pojenja, temperature u objektima, kao i kvaliteta prostirki.

Bilo da su Vam potrebni veliki živi, ili uređeni i spremni za dalju obradu, pilići koji potiču sa naše farme odlikuju se samo najvišim standardom, te garancijom kvaliteta i zdravstvene ispravnosti. Istinski gurmani su već sigurno upoznati sa činjenicom da je piletina veoma zahvalna za spremanje, iz razloga što se svaki deo pileta može iskoristiti za neki od kulinarskih specijaliteta.

Veoma smo povoljni! Međutim, nije to glavni razlog, zbog kojeg nas svi naši potrošači sa zadovoljstvom preporučuju svojim prijateljima, ali nam se i sami redovno vraćaju. Mešavina najkvalitetnije smese za ishranu pilića obezbeđuje odličan kvalitet i hranljivost mesa, u šta se možete uveriti već prilikom prvog obroka, pripremljenog od pilećeg mesa sa naše farme.
Ne dozvolite da Vam drugi prepričavaju, osetite i sami – jedinstveni ukus piletine sa Farme tovnih pilića LAZIĆ!

Komentari

Ostavite odgovor

4 komentara

Koja je cena, sa dostavom, tovnih pilića jednomesečnih.

Odgovori

Da li imate u prodaju tro nedeljne pilice?

Odgovori

Postovani.
Posedujemo objekat gde je nekada bila farma teladi,ne znam tacnu povrsinu ali je velika,trebalo bi je preurediti za uzgoj pilica.Interesuje me da li radite uzgoj pilica van vasih objekata.Da li postoji mogucnost saradnje sa Vama?Inace nalazimo se u Krusevcu.kad kazem saradnja sa Vama mislim obezbedjenu prodaju pilica Vama i nabavka istih od Vas sa vasom hranom.

Pozdrav!

Odgovori

Do koliko komada vozite na kucnu adresu? Do koliko kilometara u okolini Bg? Koja je cena po kom.? Da li prodajete i hranu?

Odgovori