Škola fudbala Olimpik Beograd

Škola fudbala Olimpik Beograd

Podaci

Tošin bunar 161 (balon Talija) Novi Beograd , Beograd 064/176 59 95 http://www.olimpikbeograd.com office@olimpikbeograd.com

O kompaniji

Za šest godina postojanja škole fudbala Olimpik najveći uspeh je taj što škola broji između 180 i 200 članova iako škola radi samo na četiri lokacije u gradu.
Pod ostalim uspesima smatramo i to što se deca druže i van treninga, pa se na svakom rođendanu okupi više drugara iz kluba nego iz škole.

Drugarstvo i porodična atmosfera u klubu je ono čime želimo da se razlikujemo od ostalih.
Svake godine organizujemo novogodišnju proslavu uz Deda Mraza i razne poklone koje obično sponzor donira. Na kraju svake fudbalske sezone, pred sam polazak kluba na letnji kamp, organizujemo izlet 1. juna (dan deteta) uz veliki roštilj i slavlje na otvorenom za sve roditelje i decu (članove kluba).

Naš najdraži i najveći uspeh je osmeh na licima naših dečaka. Njihova sreća i zadovoljstvo čine i sam trening zabavnijim, lepšim i uspešnijim.

U procesu stvaranja fudbalera postoje neke neizbežne faze kao što su: selekcija, obuka, trening, priprema za takmičenje i takmičenje. Jedno od osnovnih pravila jeste: o radu i ponašanju dece nikada se ne govori u negativnom kontekstu, bez obzira na rezultate.

OKVIRNI PLAN RADA

Uzrast 6-7 godina
Treninzi su usredsređeni na igru kroz koju pokušavamo da zainteresujemo decu da se prvenstveno bave sportom. Primenjuju se specifične vežbe za razvijanje motoričkih sposobnosti kao što su: brzina reagovanja, učestalost pokreta, gipkost i koordinacija pokreta.

Uzrast 8 godina
Osim tehnici i komunikaciji u igri, posebna pažnja se poklanja poboljšanju brzinskih sposobnosti. Brzinske vežbe su tako osmišljene da značajno povećavaju brzinu reagovanja, učestalost pokreta, ubrzanje i maksimalnu brzinu. Dalje se radi na poboljšanju gipkosti i koordinaciji pokreta.

Uzrast 9 godina
U ovom uzrastu je sve prilagođeno TIPS modelu, tj. usavršavanju tehnike, poboljšanju sposobnosti polaznika da opažaju i razumeju igru „kroz oči“ trenera, daju igri svoj lični pečat i da u svakom elementu fudbalske igre njihova brzina bude na zavidnom nivou.

Uzrast 10-11 godina
U ovom uzrastu nastavlja se sa vežbanjima na istim principima kao u mlađim kategorijama, ali je akcenat stavljen na igru, odnosno na odigravanje što većeg broja utakmica.Decaci svakog vikenda mogu uživati u igranju pravih, takmičarskih utakmica. Olimpik ucetvuje na raznim turnirima sirom zemlje i u inostranstvu.

Ako ste zainteresovani da Vaše dete pohađa Školu fudbala Olimpik, molimo Vas nas kontaktirate. Vaša prijava će istog trenutka stići do nas i nakon toga očekujte da Vas kontaktiramo i dogovorimo se o detaljima. Prva nedelja pohađanja škole je besplatna i za Vas neobavezujuća. Tek kada se uverimo da Vaše dete voli treninge i da se lepo oseća u novom društvu, postaće član Olimpikove fudbalske porodice.

Komentari

Ostavite odgovor