Joga centar Lotos

Joga centar Lotos

Podaci

Aleksandra Dubčeka 28D Zemun , Beograd 011/718 12 02
064/250 31 16, 063/772 52 28
http://www.joga-beograd.org.rs lazovic@beogrid.net

O kompaniji

Namaste svima! Ukoliko rado upražnjavate jogu, sigurno ste čuli za ovaj drevni indijski pozdrav, koji je praćen sklapanjem dlanova u visini srca. Ukoliko još uvek niste imali priliku da zavolite ovaj oblik rekreacije, posetite nas i sigurno ćete promeniti mišljenje.

Jedan od najpoznatijih oblika joge je Ha-Tha joga, tj. joga vežbanja, koju danas širom sveta upražnjava više miliona ljudi. Sastoji se iz vežbi pokreta (asane) i tehnika disanja (pranajane), zatim opuštanja. Joga smanjuje stres i popravlja raspoloženje, a telu vraća snagu i elastičnost. Sertifikovani instruktori joge, uvešće Vas u neobični svet joga vežbi, koje mogu izvoditi stari i mladi, bez ograničenja i opasnosti od povreda.

Sigurni smo da ćete u našem Joga centru, među mnogobrojnim programima joge, pronaći baš onaj koji će Vama poboljšati kvalitet života. Kao veoma potrebna za današnji način života, opterećen sedenjem na radnom mestu, tu je Joga za kičmu. Glavni cilj jeste korekcija i prevencija deformiteta kičmenog stuba.

Tu su još i joga za osmeh, joga 50+, antistres program, meditacija, joga za trudnice…

U malim grupama izvodićete iste pokrete koji su pomagali Bitlsima i pop kraljici Madoni da se opuste, i postignu duhovni mir nakon iscrpljujućih koncerata i putujućih turneja. Grupe nisu velike, upravo zbog želje da svim našim polaznicima omogućimo nesmetano vežbanje i posvetimo podjednaku pažnju prilikom uvežbavanja novih pokreta.

Sa nama možete vežbati na četiri lokacije u Beogradu:

• Joga centar Zemun : Aleksandra Dubčeka 28 d (bivša Tvornička)
• Novi Beograd: BLOK 70, Jurija Gagarina 67, BLOK 45, Fitnes klub „Integral“, Ivana Ribara 168
• Centar grada: Osnovna škola “Vladislav Ribnikar” Kralja Milutina 10, svečana sala
• Žarkovo: Repiška 6, kod Stankom škole

Termini časova joge su prilagođeni ljudima koji zbog posla i obaveza nisu u mogućnosti da ih pohađaju pre podne.

Dođite na svoj prvi čas joge koji je besplatan. Nećete izgubiti ništa, a možete dobiti mnogo.

Očekujemo Vas!

Komentari

Ostavite odgovor