Joga centar Atma

Joga centar Atma

Podaci

Bulevar Kralja Aleksandra 87 Zvezdara , Beograd 063/383 223 http://www.atmajoga.com vakilisa.ahimsa@gmail.com

O kompaniji

Reč ATMA u prevodu sa sanskrta znači čisto jastvo, izvan tela i duha jedno sa Božanskim; prvobitna i suštinska priroda našeg postojanja; istinsko i najviše sopstvo.
Joga centar Atma je počeo sa radom 2010. god, i osnovan je kao vizija o stvaranju prijatnog ambijenta, zajednice pozitivnih ljudi koji su spremni da uz veliku predanost, ljubav i angažovanje sertifikovanih instruktora joge otkriju sve blagodeti ove drevne discipline.

TERMINI
Programi joga centra Atma su prilagođeni svačijem stilu života, potrebama i obavezama. Tako se u Atma joga centru održavaju časovi joge ujutru, po podne i uveče.

LOKACIJA
Joga centar Atma se nalazi u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 87, a časovi joge se održavaju u dve prostorije: velikoj i maloj. U velikoj prostoriji se održavaju časovi za grupe do 14 polaznika. Ako želite individualni čas sa ličnim uputstvima i individualnim pristupom, manja prostorija je namenjena tome. Takođe možete u okviru Atma joga centra zakazati jedinstvenu ABHYANGA – Ayurvedska masaža.

INTEGRALNA JOGA
Satjananda joga je sistem holistički priznat i poznat u svetu. Uči nas tehnikama kojima možemo savladati stres, tenziju, anksioznost, depresiju i ostala stanja koja su sastavni deo svakidašnjice.

JOGA ZA TRUDNICE
To je je jedna od najboljih stvari koje majka može učiniti za sebe i svoje dete. Pomaže za mirnu i laku trudnoću, da lakše, prirodnije dođete do prirodnog porođaja i bržem oporavku posle.

JOGA ZA DECU
Čista radost! Održava telo deteta fleksibililnim i zdravim, čisti um i podspešuje intuiciju i raspoloženje. Časovi su prilagođeni uzrastu dece i imamo grupe za decu uzrasta 4-7 i 8-12 godina.

JOGA ZA STARIJE (60+)
Časovi za starije su prilagođeni vašem dobu. Antireumatske i energetske vežbe za ljude sa ukočenim leđima i smanjenom vitalnošću, ispravnim navikama disanja i poboljšanju vašeg vitalnog kapaciteta.

Atma joga centar predstavlja joga oazu u kojoj smo osmislili program namenjen svakom životnom dobu kao i programe koji su po ceni pristupačni svima.

Komentari

Ostavite odgovor