Facebuilding Heall Studio

Facebuilding Heall Studio

Podaci

Generala Zaha 26 Zvezdara , Beograd 064/697 25 68 http://www.heallstudio.com info@heallstudio.com

O kompaniji

Facebuilding Heall Studio

FACEBUILDING
Facebuilding je naučno razvijena metoda vežbanja individualnih i grupnih mišića lica i vrata.
To je edukativni trening, alternativa estetskoj hirurgiji bez ikakvih rizika, prirodni način kojim možete da zaustavite starenje, izbrišete godine sa Vašeg lica, i ostanete duže mladi. Metoda, koja je više puta isprobana i dokazana u praksi.

Kako izgleda naš šezdesetominutni trening?
Aromaterapijom i meditacijom postižemo opuštanje tela, zaboravljaju se svakodnevni problemi i stres spoljašnjeg sveta.
Uz pomoć YOGE dolazimo do opuštanja mišića cervikalnog dela vrata, leđa i lica. Čišćenjem lica otvaramo pore i pripremamo se za trening. Koristeći elemente iz indijske i japanske masaže po meridijanima blagom akupresurom i refleksologijom poboljšavamo cirkulaciju i protok limfe. Nakon dobro prokrvljenog i opuštenog lica počinjemo sa vežbama za podmlađivanje.

Podmladite svoje lice!
Facebuilding je naučno razvijena metoda vežbanja individualnih i grupnih mišića lica i vrata. To je edukativni trening, alternativa estetskoj hirurgiji bez ikakvih rizika, prirodni način kojim možete da zaustavite starenje, izbrišete godine sa Vaseg lica i ostanete duže mladi. Metoda koja je više puta isprobana i dokazana u praksi.

Kako izgleda nas šezdesetnominutni trening?
Aromaterapijom i meditacijom postizemo opuštanje tela, zaboravljaju se svakodnevni problemi i stres spoljašnjeg sveta. Uz pomoć yoge dolazimo do opuštanja mišića cervikalnog dela vrata, leđa i lica. Čišćenjem lica otvaramo pore i pripremamo se za trening. Koristeći elemente iz indijske i japanske masaže po meridijanima blagom akupresurom i refleksologijom, poboljšavamo cirkulaciju i protok limfe. Nakon dobro prokrvljenog i opuštenog lica počinjemo sa vežbanjem za podmlađivanje.

Radimo sa malim grupama, u ugodnom ambijentu.

Nazovite nas za sve dalje informacije.

Vaš Heall Studio!

Usui i Tibetanski Reiki Sensei
Snezana Denic

Komentari

Ostavite odgovor