Klizački klub Helena Pajović

Klizački klub Helena Pajović

Podaci

Čarlija Čaplina 39 (Hala Pionir) Palilula , Beograd 065/848 85 46 http://www.skatehelena.org skatehelena@yahoo.com

O kompaniji

Noseći ime naše velike klizačice, višestruke šampionke u umetničkom klizanju, klizački klub Helena Pajović sa ponosom neguje 15-godišnju tradiciju okupljanja ljubitelja ovog olimpijskog, ali i drugih zimskih sportova.

Nastojimo da već kod mališana, uzrasta 3 do 5 godina probudimo ljubav i želju za bavljenjem ovim sportom, koji se smatra idealnim za razvoj muskulature čitavog tela, ali iza podstrekivanje sportskog duha, motorike i koordinacije pokreta. Formiramo grupe od maksimum 12 polaznika, i svim zainteresovanim mališanima uzrasta od 3 do 15 godina, nudimo mogućnost pohađanja škole umetničkog klizanja. Termini održavanja časova su:

• ponedeljak i sreda: 07:30-08:15
• ponedeljak i petak: 16:15-17:00
• utorak: 17:00-17:45

U svakom od tih termina, obezbeđen je nadzor profesionalnih instruktora klizanja, inače veoma priznatim u svojoj profesiji. Vaši mališani, a i vi, kao roditelji, vrlo brzo ćete uvideti napredak koje dete ostvaruje. Već nakon nekoliko treninga, primetan je znatan razvoj mišiča čitavog tela, naročitu nogu. Pored toga, učenjem kroz igru, deca brže usvajaju nove pokrete, druže i stiču nova prijateljstva sa vršnjacima, i u isto vreme stiču takmičarski duh.

Od 2001. godine, u saradnji sa Klizačkim savezom Srbije, svake godine se u jednom od 5 gradova, organizuje memorijalni turnir u umetničkom klizanju – SKATE HELENA. Domaćini ovog takmičenja su Celje, Beograd, Prag, Budimpešta i Canazei. Svaki polaznik naše škole klizanja, koji pokaže napredak i interesovanje za usavršavanje u ovom sportu, dobija priliku da se takmiči i pruži svoj doprinos promovisanju umetničkog klizanja mlađim generacijama, na kojima sve ostaje.

Dovedite svoje mališane i sa zadovoljstvom ih posmatrajte dok prave svoje prve pokrete na ledu. Osećaj je predivan, proverite i sami!

Komentari

Ostavite odgovor