Škola jahanja Singidunum

Škola jahanja Singidunum

Podaci

Paštrovićeva 2 Čukarica , Beograd 060/040 49 60
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00

O kompaniji

Škola jahanja Singidunum – Osetite sve čari boravka u prirodi i kvalitetno provedenog vremena u boravku i druženju sa najboljim konjima našeg konjičkog kluba. Bilo da ste ljubitelj mirnih vožnji našim fijakerom, ili da ste puni energije koju želite utrošiti na časove u školi jahanja koju organizujemo, posetite nas!

ŠKOLA JAHANJA – Zahvaljujući profesionalnom i iskusnom kadru, u mogućnosti smo da Vam ponudimo časove jahanja uz konstantan stručni nadzor. Steknite osnovna znanja ove kraljevske veštine, upoznajte se sa osnovnim veštinama jahanja, pojahivanja i sjahivanja, zatim pravilnog stava pri jahanju i upravljanju konjem u hodu, ali i u kasu. Napominjemo da se svi časovi održavaju uz obavezno korišćenje potrebne opreme, jer nam je bezbednost polaznika uvek prioritet.

SPORTSKO REKREATIVNO JAHANJE, NAJAHIVANJE I TRENING KONJA – Tek nakon što ste uspešno savladali našu školu jahanja, i stekli potreban nivo veštine, radujemo se Vašoj poseti našem klubu radi bavljenja rekreativnim jahanjem na stazama našeg kluba. Moćićete da uživate i u čarima sportskog jahanja, među kojima su savladavanje prepona, dresuru konja i najahivanje, zaprege, kao i još mnogo toga. Dodatna pogodnost je i prilagođenost osobama sa invaliditetom, koje se takođe mogu baviti jahanjem.

HIPOREHABILITACIJA I TERAPEUTSKO JAHANJE – Konj kao jedna plemenita životinja pokazao se kao izuzetno delotvoran vid opuštanja i povećanja nivoa kvaliteta života. Imamo zadovoljstvo što obučeni, tolerantni i izuzetni konji iz našeg kluba učestvuju u procesu terapeutskog jahanja i hipoterapije osoba sa invaliditetom. Sedeći na konju, osoba oseća njegove vibracije, koje imaju povoljan uticaj na atrofirane mišiće. Sve se to obavlja pod stručnim nadzorom hipoterapeuta koji se nalazi pored ili na samom konju, iza osobe.

POSEBNE USLUGE ZA VLASNIKE KONJA I JAHAČE – Posetite naš pansion za konje, i uverite se da će kod nas Vaš konj dobiti svu potrebnu negu i zaštitu, i da ga bez brige možete ostaviti nama na čuvanje, ukoliko nemate drugih mogućnosti za držanje konja. Takođe ukoliko posedujete veliku ljubav prema konjima, ali ne i konja, kod nas možete odabrati onog pravog za sebe i iznajmiti ga na željeni period.

Dobrodošli, očekujemo Vas!

Komentari

Ostavite odgovor