Sportska oprema Speed Up

Sportska oprema Speed Up

Podaci

Luke Vojvodića 25h/1 Čukarica , Beograd 011/356 18 03
064/275 56 22

O kompaniji

Proizvodnja i veleprodaja sportske opreme SPEED UP nalazi se u Skojevskom naselju, u neposrednoj blizini hotela Orašac u ulici Luke Vojvodića 25 H.

Proizvodnja i veleprodaja sportske opreme SPEED UP bavi se proizvodnjom opreme za sledeće sportove : ODBOJKA, FUDBAL, RUKOMET, KOŠARKA, ATLETIKA i za ostale sportove.

Proizvodnja i veleprodaja sportske opreme SPEED UP takođe se bavi i proizvodnjom reklamnog
materijala.

Komentari

Ostavite odgovor

4 komentara

Šuškavci,gornji deo
Jakne
Za ženski fudbalski klub

Odgovori

Garnitura fudbalskih dresova 16+2,boja kluba zeleno-crna,grb kluba sa leve strane grudi,pozadi natpis kluba i broj na sredini ledja..Koja bi bila cena?Unapred hvala

Odgovori

Dobar dan,ja sam Vanja Barisic licencirani fudbalski trener,javni govornik -motivator,u toku je procedura pokretanja mog Sportsko -motivacionog centra,koji ce se baviti razvojem mladih fudbalera,rekreativnim sportom,kao i razvojem licnosti (mentalni stav,pozitivna slika o sebi,svest-podsvest,kreativnost uma,ciljevi …. ) , mi cemo pored svega toga imati akademiju fudbala,kao i poseban program za individualni rad sa fudbalerima,sa nama rade igraci iz klubova sirom Srbije Fk Rad,Ofk Beograd,Partizan,Crvena zvezda,Vozdovac,Zemun,Cukaricki,Ofk Sabac,Vojvodina,saradnja sa raznim skautima,sirom zemlje,zanima me da li postoji mogucnost,da nam vi budete jedan od sponzora sto se tice vase sportske opreme,unapred zahvalan Vanja !!!

Odgovori

Postovani ,
molim Vas za cjenovnik kosarkaske opreme po sistemu da isu kupimo kod Vas direktno u firmi kako bi nas kostalo jeftinije.Nas klub kk Limometal je ugledan BH ligas cija bi Vam referenca bila od znacaja za BH trziste.Molimo Vas za maksimalnu ekspeditivnost.
Potrebni artikli sa cenama:dres.sorc.trenerka,trenerka futer,duks majica ,majica pamucna kratki i dugi rukav i sta jos imate interesantno.

Odgovori