Sportski centar Agrimes

Sportski centar Agrimes

Podaci

Marka Čelebonovića 2 Bežanijska Kosa , Beograd 011/712 91 77
062/880 45 32, 063/489 895
http://www.tenisklubagrimes.rs tkagrimes@open.telekom.rs

O kompaniji

Sportski centar “Agrimes”

Sportski centar se nalazi na Bežanijskoj kosi, ul. Marka Čelebonovića br. 2 (preko puta TC RODA). U okviru centra su izgrađeni tereni za tenis, mali fudbal, rukomet i sala za kondiciju. Centar radi svaki dan od 08.00 do 24.00 sata.

Tenis:
U toku je letnja sezona koja traje do polovine oktobra. Svim korisnicima su na raspolaganju tereni na otvorenom (šljaka) i u hali (šljaka i tepih). Stručni treneri realizuju školu tenisa i individualne časove za polaznike svih uzrasta. Upis u školu tenisa i prijave za individualne časove moguće je realizovati tokom cele godine. Moguće je iznajmljivanje terena i rezervacija termina, kako dnevno, tako i za celu sezonu. Klub raspolaže sa četiri terena u zatvorenom (tri sa šljakom i jedan sa tepihom) i šest terena na otvorenom – šljaka. Navedeni tereni se koriste za školu tenisa, pripremu takmičara i za potrebe rekreacije.

Fudbal:
Centar raspolaže sa fudbalskim terenom u hali (tepih) i na otvorenom (veštačka trava) U hali se nalaze izdvojene svlačionice.
Za razvoj fudbala, u centru rade dve škole fudbala za decu. U toku dana i u večernjim terminima, tereni se izdaju i za potrebe rekreacije.

Kondicija:
U cilju fizičke pripreme, centar omogućava kompletne pripreme za tenisere i druge sportiste. Pripreme se realizuju svakodnevno i za sve uzraste.

U okviru sportskog centra radi kafe klub na dva nivoa, sa pogledom na teniske terene. Klub ima Wi- Fi bežični inernet. Korisnicima sportskih terena su na raspolaganju svlačionice sa kabinama za tuširanje.

Hvala.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Ove slike su fenomenalne! Tereni su super i sve ostalo.Jedva cekam da pocnem da treniram… Ja sam ovde i pre trenirala pa bi preporucila svima koji hoce da se bave tenisom, neka treniraju u Agrimesu. POZDRAV SVIMA!!!

Odgovori