Salon lepote i fitnes Silhouette

Salon lepote i fitnes Silhouette

Podaci

Nede Spasojević 13B Novi Beograd , Beograd 011/228 63 27
063/310 200
http://www.siluet.rs natasa.silhouette@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Salon lepote i fitnes Silhouette – Najsavremenija oprema, provereni preparati, 30 godina rada u oblasti estetike i fitnesa, omogućavaju nam da Vam danas možemo ponuditi širok spektar usluga iz ovih oblasti. Veliki broj naših zadovoljnih klijenata Vam to u svakom trenutku može i potvrditi!

KOZMETIČKE USLUGE – Priuštite uživanje sebi i svom telu, od glave do pete. Obratite se našim stručnim saradnicima, koji svoju stručnost duguju godinama usavršavanja na seminarima i okupljanjima širom sveta. Oni će tačno znati i preporučiti tretman koji će odgovarati baš Vama. Počevši od kozmetičkih tretmana i masaže lica, zatim liftinga i sređivanja obrva, a nakon toga i ugradnje svilenih trepavica i profesionalno šminkanje. Šta god da zatreba, mi to znamo, i na raspolaganju smo.
Za rešavanje problema neželjenih dlačica, brzim i stručnim pokretima pobrinućemo se da problem rešimo hladnom depilacijom, ili ukoliko ih se želite rešiti zauvek, dođite na konsultacije i zakažite tretman laserske epilacije željene regije na telu. Ne zanemarujemo ni Vašu potrebu za manikirom i pedikirom, a posebno preporučujemo topli parafin ruku i stopala, radi osvežavanja i postizanja bolje cirkulacije.
Samo zbog Vas, uveli smo novinu u naš studio, a to su tretmani mezoterapije, kao i fileri, botox i ultrazvuk lica i tela.

FITNESS – Za zdravo telo i veseo duh, toplo preporučujemo vežbanje na spravi Power Plate. Zahvaljujući vibracijama koje proizvodi, dovodi do angažovanja i do 97% mišića celog tela, dok klasični trening na parteru angažuje svega 40%. Uz prisustvo ličnog trenera, koji će Vas usmeravati na pojedine vežbe i pratiti Vaš napredak, vrlo brzo osetićete poboljšanja u cirkulaciji, jačanje izdržljivosti, ali i bolje raspoloženje na Power Plate sprave za vežbanje.
Za sve Vas koji volite druženje, predlažemo vežbanje pilatesa u grupama do četiri osobe, i na taj način, nikad lakše oblikovanje tela, kroz lagane pokrete, ćaskanje i dobru muziku.

MASAŽA – U našem studiu angažujemo samo profesionalce u svom poslu, pa je tako slučaj i sa maserima. Obučeni terapeuti sa iskustvom i zlatnim rukama, pobrinuće se za Vaše vrhunsko opuštanje i relaksaciju mišića od stresne svakodnevice. Tu je i neizostavna anti celulit masaža, a posebna pogodnost koju nudimo jeste i tretman kraljevske masaže, gde će se za Vaše zadovoljstvo pobrinuti stručne ruke čak dva terapeuta – istovremeno!

(P)osetite raj u studiu Silhouette, čekamo Vas!

Komentari

Ostavite odgovor