Fenix Fit Studio

Fenix Fit Studio

Podaci

Rableova 17 Zvezdara , Beograd 062/310 355 https://www.fenixfitstudio.com info@fenixfitstudio.com
ponutosrečetpetsubned
08:30
22:00
08:30
22:00
08:30
22:00
08:30
22:00
08:30
22:00
08:30
22:00
08:30
22:00

O kompaniji

„U zdravom telu – zdrav duh!“ Ovu rečenicu ste, verujemo, do sada već nebrojeno puta čuli. Međutim, ma koliko puta da je bilo ko od nas ponovi, ona neće dobiti na težini, osim ako zaista ne krenemo da je primenjujemo. Početak, možda neće biti lak, ali će svakako doneti veliku promenu na bolje.

Fenix Fit Studio nudi najrazličitije vrste fitnes programa, uključujući i personalne treninge, ali i plan ishrane koji, po vašoj meri, sastavlja nutricionista.

 

Fitnes Studio Fenix Fit Beograd

 

Vežbanje nije i ne treba da bude samo nešto što obavite nekoliko puta nedeljno na po sat vremena. Ono treba da bude dodatak vašem stilu života, kako bi moglo da pruži željene efekte. Naš zadatak je da vam sve to približimo i učinimo da ga zavolite. Bilo da odaberete grupni, ili personalni trening, potpuno smo sigurni da ćete, vežbajući sa našim stručnim timom, dobiti potpuno nov pogled na zdrav način života. Na raspolaganju smo vam i za sve neophodne savete, ali i da pomognemo, ukoliko niste sigurni šta je ono što vam je potrebno.

PROGRAMI

Fenix Fit Studio nudi različite vrste fitnes programa, kao i individualnih treninga. Koji god da odaberete, sigurno nećete pogrešiti, ali ono što je najvažnije, jeste da odaberete onaj koji je u skladu sa vašim potrebama.

Na raspolaganju su vam:

– Personalni treninzi
– Zumba®
– Hatha Yoga
– Pilates
– Fenix Active Morning
– Strong Nation™
– Fenix kružni trening

 

PERSONALNI TRENINZI

Na personalni trening vi treba da se odlučite, a mi da se pobrinemo da dobijete njegovu najbolju moguću verziju. Svaki trening, ovog tipa, se sastavlja posebno i isključivo u odnosu na zdravstveno stanje, fizičku spremnost i cilj koji vežbač ima. U obzir se uzimaju čak i afiniteti u vežbanju, a ovaj tip treninga se, svakom vežbaču posebno, konstantno prilagođava, uzimajući se u obzir bolja kondicija, ili ciljevi koji vremenom postaju sve veći.
Velika prednost personalnih treninga jeste posvećenost trenera svakom vežbaču ponaosob, ali i u privatnosti koju vežbač ima tokom treniranja.
Ova vrsta treninga može biti individualna, odnosno da podrazumeva da vežbač radi sa trenerom 1 na 1, a može biti i poluindividualna (vođeni treninzi), kada trener radi sa dva do tri vežbača istovremeno.
Individualne i poluindividualne treninge, praćene savetima o ishrani,  planira i realizuje trenerka koja poseduje međunarodnu IFBB licencu, kao i licencu Saveza Srbije za bodibilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik.

 

ZUMBA®

Ova vrsta treninga sadrži sve benefite fitnesa, odnosno, spoj je kardio treninga, poboljšanja tonusa mišića i pozitivnog uticaja na balans i fleksibilnost, a u kombinaciji sa benefitima plesa (razvijanje pravilne posture tela, gracioznosti i podsticanje dobrog raspoloženja).
Ukoliko želite da se napunite pozitivnom energijom, popravite raspoloženje i, pre svega, poboljšate zdravlje i izgled svog tela, onda je Zumba pravo rešenje za vas.
Treninge vodi licencirana instruktorka sa iskustvom.

 

Fitnes Studio Fenix Fit Beograd

 

HATHA YOGA

Hatha yoga je najrasprostranjeniji vid yoge u svetu. Ono što je za ovu vrstu yoge karakteristično jeste da se odnosi na praktikovanje yoga položaja (asana), vežbi disanja (pranayama) i tehnika opuštanja. Pod Hatha yogu mogu da se svrstaju različiti stilovi yoge (Ashtanga, Vinyasa, Bikram, Power yoga).

Na Sanskritu reč “Hatha” znači jak, dok “Ha” predstavlja Sunce i mušku ekstrovertnu energiju, dok „Tha“ simbolizuje Mesec i pasivnu, introvertnu žensku energiju.

Pokreti, koji se primenjuju u ovoj vrsti yoge, su umerenog intenziteta, a cilj je dovesti duh i telo u ravnotežu, te je Hatha yoga idealna za sve početnike u bavljenju yogom.

Bavljanje ovom vrstom yoge donosi niz benefita, a neki od njih su:

– Povećanje fleksibilnosti
– Smanjenje stresa
– Jačanje i oblikovanje tela
– Jačanje imunog Sistema
– Poboljšanje raspoloženja
– Poboljšanje kognitivnih funkcija
– Korigovanje i ispravljanje deformiteta kičmenog stuba

Časove Hatha yoge, u našem studiju, drži instruktorka Ivana Mitrović Cvetanović koja je zvanje instruktora yoge dobila u školi Dragana Lončara “Vidya Yoga”, a Hatha yogom se bavi već dugi niz godina. Na svojim časovima, osim Asana (joga položaja), praktikuje i yoga Nidru (jogičke relaksacije). Njen primarni cilj u radu jeste usavršavanje klasičnih asana kod novih vežbača.

 

PILATES

Optimalna telesna uravnoteženost se postiže istovremenim razvijanjem mišićne snage i fleksibilnosti mišića i zglobova. Pilates je savršena forma vežbanja, ukoliko je ovo ono što želite. Izdužuje i tonizira telo, utiče na elegantnu posturu, oslobađa stresa i doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju.
Treninge vodi instruktorka sa diplomom grupnih fitnes Body & Mind programa, koju izdaje Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu.

 

Fitnes Studio Fenix Fit Beograd

 

FENIX ACTIVE MORNING

Možda ste nekada čuli da vežbanje ujutru donosi niz dobrobiti, kako za fizičko, tako i za mentalno zdravlje. Velika prednost ovog programa, koji se održava u jutarnjim časovima, jeste taj što, osim razgibavanja, ubrzava metabolizam i na taj način vam pomaže da potrošite više kalorija u toku dana. Takođe utiče i na poboljšanje cirkulacije i pokretljivosti zglobova. Ovaj program sadrži i elemente pilatesa i joge, takođe pospešuje i lučenje endorfina u mozgu, pa će tako, ukoliko budete vežbali ujutru, vaš dan početi dobrim raspoloženjem i osmehom na licu.

 

STRONG NATION

Ovaj hit program je kreirala kompanija Zumba® (high intensity interval training – intervalni trening visokog intenziteta) u kome su svaka vežba i svaki pokret savršeno sinhronizovani sa muzikom. Takođe, ovo je trening intenzivnog tempa (HITT – high intensity tempo training), a uz pomoć snažne muzike vaše mišiće i čitav kardiovaskularni sistem će izazvati do te mere, da ćete pomeriti sopstvene granice snage, brzine, izdržljivosti i pokretiljivosti. Tokom treninga se vežbe visokog intenziteta i pilometrijske vežbe prepliću sa onima nižeg intenziteta, pa tako, zahvaljujući tome, trening mogu da izvedu i oni vežbači koji nisu u top formi. Oni koji su napredniji dobijaju odličnu priliku da pomere svoje granice.
STRONG Nation™ treninge u Fenix Fit Studiju drži licencirana instruktorka, koja je ujedno i jedna od ukupno 7 instruktora u Beogradu sa aktivnom licencom.
Sve se odvija u malim grupama, do 5 vežbača.

 

FENIX KRUŽNI TRENING

Ukoliko želite da radite vežbe koje će obuhvatiti različite mišićne grupe i to jedna za drugom, sa kratkim odmorom između vežbi, onda je Fenix kružni trening najbolji izbor za vas. Cilj ovog programa jeste da vam pomognemo da izgubite višak kilograma, ali i da ojačate, a kružni trening je odličan način da postignete i jedno i drugo, jer se rekviziti, tokom ovog treninga, smenjuju na 30 sekundi.
Aktiviraćete celo telo i sagorećete više kalorija nego što biste to postigli kardio treningom, ili treningom sa težinama.

 

NUTRICIONISTA

“Ne jedem skoro ništa, ne znam u čemu je problem”, “Jedem jednom dnevno”, “Jedem tri puta dnevno male obroke i ne jedem posle sedam”… da li su vam ove rečenice poznate? Sve možda i jesu istinite, ali ono što mnogi ne shvataju jeste da je za skidanje kilograma potrebno kompletno promeniti stil života, a ne samo brzu hranu zameniti kuvanom.
Nutricionista zna kako da izbalansira vaše obroke i šta vam je potrebno. U skladu sa vašim zdravstvenim stanjem, sastaviće predlog i plan obroka, a vaše je samo da ga se pridržavate. Kontrole se vrše redovno, kada se i proveravaju rezultati koji će prilično brzo biti vidljivi. I, na kraju, ono što je najvažnije, mršavićete na potpuno zdrav način, a ne pomoću brzih, a često i prilično štetnih dijeta koje mogu imati i yo-yo efekat. Dakle, na vama je samo da imate volju, a za ostalo će se pobrinuti profesionalci iz našeg tima.

Posetite našu malu fitnes oazu koja se nalazi u prometnom delu Mirijeva, i uverite se da menjanjem životnog stila i fizičkom aktivacijom dobijate, ne samo zgodnije, već i mnogo zdravije telo koje će vas duže služiti.

Komentari

Ostavite odgovor