Studio Victory by JDJ

Studio Victory by JDJ

Podaci

Braće Radišić 4A/8 Zemun , Beograd 069/007 88 25 http://www.victorybyjdj.rs victorybyjdj@gmail.com

O kompaniji

Programi
Svi naši programi su osmišljeni sa ciljem da zadovolje korisnike i ljubitelje različitih fitness programa. Programi tj. treninzi su osmišljeni i vođeni stručnim timom, u skladu sa svetskim trendovima koje pratimo, i u skladu sa tim se možemo pohvaliti licencama koje smo dobili u inostranstvu i čiji smo jedini predstavnici u našoj zemlji.
Grupe su formirane tako da imaju mali broj članova što Vam dozvoljava jedan kvalitetniji odnos sa našim instruktorima i samim tim omogućuju brže postizanje Vaših ciljeva vežbanjem.
Ukoliko ste u nedoumici koji bi Vam program najviše odgovarao, možete se posavetovati sa našim stručnjacima koji će Vam ljubazno izaći u susret i odgovoriti na Vaša mnogobrojna pitanja.

Pilates I nivo
Moto: „…promena se dešava kroz pokret koji leči…“
Pilates I nivoa (pilates na strunjačama) je nivo gde na kom se uče osnove pilatesa kao što su tehnike disanja, pravilno i sigurno izvođenje svake vežbe i osnovni pilates stavovi, odnosno kako da aktivirate svoje mišiće.
Na prvom nivou se upoznajete sa sopstvenim telom i njegovim trenutnim mogućnostima. Uz vežbanje postepeno se podiže nivo telesne i psihičke energije, ojačava svaki mišić, samanjuje se napetost u njima, povećava se gipkost tj. elastičnost. Tokom vremena, kako telo postaje spremnije na sopstvene promene te se promene i ostvaruju.
Kako budete napredovali kroz nivoe obučeni trener će vas pažljivo usmeravati i podučavati daljoj progresiji tj napredku.
Tokom prva dva meseca vežbanja (maksimalno) u većini slučajeva treba očekivati promene u obimima struka, kukova, ruku, butina i sl a takođe i značajno poboljšanje kondicije i elastičnosti. Mada se već nakon prvog meseca mogu primetiti prve značajnije promene.
Pojedinačni napredak se evidentira u posebnoj za tu svrhu kartoreci koju trener kontinuirano vodi iz meseca u mesec.

Pilates II nivo
Drugi nivo čini intenzivniji program kome se dodaju sofisticiranije tehnike disanja i produbljuju vec postojaća znanja I nivoa pilatesa. Upoznaćete se sa novim izrazima, zahtevnijim i novim vežbama, saznaćete pravila vežbanja koja ih prate i ostvarićete izuzetan napredak. Tokom ovog nivoa vežbanja postajaće vam sve jasniji ključni koncepti pravilnog izvođenja zadatih vežbi i na taj način ćete olakšati svoje dalje učenje i razumevanje povezanosti korišćenih pokreta. Ukazaće vam se na dobre i loše prakse u primenjivanju vežbi, kao i na kontraindikacije svake od njih. U vezi sa tim bićete u prilici da razumete kako da kreirate sigurno i optimalno izvođenje različitih grupa vežbi.
Nakon završetka, pa i u toku ovog nivoa vežbi (koji je individualan) treba očekivati sledeće rezultate: jači stomačni mišići, ispravljanje kičme u pravilan položaj, čvršći mišići leđa, jači i oblikovaniji mišići ekstremiteta. Čitavo telo stiče još veću kondiciju.

Pilates III nivo
Rezervisan je za one koji su redovno trenirali, pažljivo pratili instrukcije trenera i, ulažući odgovarajući napor stigli do poslednjeg nivoa. S obzirom da je telo već psihofizički spremno za dalji razvoj, u ovom ciklusu se uvode nove, zahtevnije vežbe pomoću kojih telo dostiže sopstveni vrhunac. Treba nagalasiti da je ovo mnogo dinamičniji nivo od uvodnih. Količina energije kojom raspolaže telo je daleko viša nego na početku, a ono se ponaša u skladu s postignutim, odnosno telo je u potpunosti modifikano, mišići su pravilno uobličeni, vretenastog izgleda. Istovremeno otpornost kompletnog organizma prema nepovoljnim spoljašnjim uticajima bitno je uvećana.
Kao posledica svega ovoga nije iznenađujuće ukoliko budete morali da promenite garderobu, ne budete podložni sezonskim virusnim infekcijama i stresnim situacijama.
Napomena
Tokom izvođenja vežbi, u cilju postizanja očekivanih rezultata koriste se i mnogobroji rekviziti sa specifičnom namenom: velike lopte, male lopte, pilates prstenovi, pilates obruči, medicinske lopte, pilates štapovi, leteks trake.
Svi časovi su u trajanju od 45-60 min u zavisnosti od programa treninga.

Beachbody
Ovaj termin je osmišljen u dogovoru trenera u studiju Victory by JDJ sa idejom da jasnije prikaže krajnje ciljeve ovog programa treniranja. Sastavljen je od više fitnes programa koji u sebi sadrže elemente pilatesa, aerobika i kondicionih treninga. Program se radi uz pomoć mnogobrojnih rekvizita. Uz ovaj trening je gratis korišćenje svih sprava u teretani.

Trajanje treninga: 60 minuta.

U našem studiju pružamo kozmetičke usluge sa ciljem ulepšavanja:
– Estetski manikir
– Ojačavanje noktiju – gel/akril
– Izlivanje noktiju – gel/akril
– Medicinski pedikir
– Estetski pedikir
– Relaks masaža
– Parcijalna masaža
– Sportska masaža
– Anti celulit masaža
Napominjemo da su zaposleni posebno edukovani za pružanje usluga.

Komentari

Ostavite odgovor