AMG Sport

AMG Sport

Podaci

O kompaniji

Prirodni dodaci ishrani AMG Sport Prirodni dodaci ishrani AMG Sport

Naša firma snažno veruje u dopunu ishrane suplementima – kao način da se generalno poboljša zdravlje i održi vitalnost. Takođe, verujemo da se na ovaj način mogu preduprediti mnoge bolesti koje svake godine pogađaju milione ljudi širom sveta, a samim tim i produžiti život. Kroz intenzivnu saradnju sa najboljim svetskim firmama, nudimo našim cenjenim kupcima vrhunski kvalitet proizvoda po najnižim cenama, nekoliko godina unazad. Iako relativno mlada firma, svim snagama težimo da opravdamo poverenje koje nam svakodnevno poveravaju desetine ljudi, bez obzira da li se radi o vrhunskim sportistima, osobama sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, ili rekreativcima željnim bolje kondicije.
Nikada se nismo trudili da pažnju javnosti privlačimo gigantskim reklamama, šljaštećim katalozima u kojima se obećava nemoguće, ili rasipanjem novca na bilo koji drugi način, vec samo „surovim“ kvalitetom. Preporuka zadovoljnog kupca vredi više od bilo koje plaćene reklame.

Tržište je prepuno kompanija koje se pojave, uz pomoć agresivnog marketinga, pokupe novac od naivnih i isto tako brzo nestanu, ostavljajući svoje bivše potrošače prirodno nezadovoljnim, jer za uloženi novac nisu dobili ništa ili što je još gore – što su ugrozili svoje zdravlje. Naravno, veliki smo protivnici takve prakse, pa se i sami trudimo da propagiramo svetski poznate i proverene proizvođače, koji i čine 70% svetskog tržišta dodataka ishrani. Važno je napomenuti da su svi proizvodi koji se nalaze u našim radnjama prošli detaljne analize na Vojno-medicinskoj akademiji, da se proizvode u zemljama koje pišu na dekleraciji i nabavljaju od ovlašćenih uvoznika za Srbiju i Crnu Goru. Posebno smo ponosni što imamo mogućnost da po garantovano najnižim cenama nudimo najkvalitetnije proizvode.

Ukratko – nastali smo iz puke potrebe; potrebe za kvalitetom, profesionalnošću i informisanošću, bez nepotrebne mistifikacije i zabluda koje obavezno prate svaku priču o suplementaciji. Bezbrojna objašnjavanja da dodaci ishrani nisu što i anabolički steroidi, da ne štete vec doprinose boljem zdravlju i otvoren odnos prema klijentima, pokazuju da nam nije cilj da budemo najveći, vec najbolji na tržištu. Ukoliko se odlučite da nam i Vi ukažete poverenje garantujemo da Vas nećemo razočarati!


Adresa 1: Bulevar Oslobodjenja 63

Mesto: Autokomanda / Beograd
Telefon: 011/245 35 40
Fax:
Radno vreme: Radnim danom od 10h-20h
Subotom od 10h-15h

Adresa 2: Čumićevo Sokače 2, lok. 129

Mesto: Stari Grad / Beograd
Telefon: 011/323 58 95
Fax:
Radno vreme: Radnim danom od 10h-20h
Subotom od 10h-15h

Adresa 3: Cara Dušana 20

Mesto: Zemun / Beograd
Telefon: 011/316 97 79
Fax:
Radno vreme: Radnim danom od 10h-20h
Subotom od 10h-15h

Adresa 4: Požeška 79
T.C. City Hall, lokal 3.14

Mesto: Čukarica / Beograd
Telefon: 011/354 78 40
Fax:
Radno vreme: Radnim danom od 12h-20h
Subotom od 10h-15h

Adresa 5: Jurija Gagarina 151a
T.C. Piramida, lokal 73

Mesto: Novi Beograd
Telefon: 011/318 54 99
Fax:
Radno vreme: Radnim danom od 12h-20h
Subotom od 10h-15h

Website: www.amgsport.rs
Email: Kontakt

[nggallery id=160]

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

myofusion najukusniji protein koji sam probao

Odgovori