Čarape D-Šop

Čarape D-Šop

Podaci

Terazije BB, kod hotela Moskva Stari Grad , Beograd 011/362 13 68
http://www.dshop.co.rs dshop_dshop@yahoo.com

O kompaniji

Čarape D-Šop

Već 15 godina u strogom centru Beograda, u podzemnom prolazu na Terazijama, kod hotela Moskva posluje naša radnja pod imenom D-Shop. Među brojnim potrosačima ova radnja je poznata i kao Kuća čarapa, jer se u njoj uvek može naći bogat asortiman ovog veoma važnog odevnog detalja, za svačiji uzrast i svačiju nogu.

Ženske, muške i dečije čarape, najrazličitijih svetskih i domaćih marki i proizvođaca, ne ostavlja ravnodušnim ni jednog posetioca. Naprotiv, onaj ko jednom svrati u ovo šareno carsto obično postaje stalan kupac i stiče naviku da svoje bose noge zaštiti i ukrasi baš u Kući čarapa. Naravno, pored čarapa u radnji se mogu naći i drugi odevni predmeti, kao što su ešarpe, marame, kape, rukavice, šeširi, kravate, naočare za spavanje, podvezice, halteri, helanke, tregeri, kaiševi, kišobrani i još mnogo sličnih stvari … što bi se reklo, za svačiji džep i za svačiji ukus …

Ono što ćete uvek besplatno dobiti kod nas jeste osmeh, pažnja, poštovanje i radost što ste nas počastovali svojom posetom i pružili nam prilku da Vam se odužimo kvalitetnom robom i uslugom… Zato je najbolje da, umesto svih priča, svratite do nas prilikom prve šetnje kroz centar grada, bićete nam drag gost i prijatelj, mi Vas čekamo …

Radimo radnim danima i subotom od 8 do 21h, a nedeljom ne radimo.

S poštovanjem, Vaša Kuća čarapa D-Shop

Komentari

Ostavite odgovor

5 komentara

Super!

Odgovori

Najkvalitetnija roba,najlepse i najljubaznije osoblje,najjprofesionalnija usluga…Ovde udjete da vam se ne smrznu noge preko zime,a izadjete punog i toplog srca za sva godisnja doba!Cestitam i najsrdacnije preporucujem!!!

Odgovori

Topla preporuka za najbolju prodavnicu, sa najboljim,najkvalitetnijim i prebogatim izborom carapa, koja postoji u Beogradu !!! Moj orman je prepun sa Penti carapama i izbor necu menjati ….

Odgovori

D-Shop
ima veliki ,veliki izbor carapa ,neka tako nastave ,i sve same pohvale!

Odgovori

Veliki pozdrav za D-Shop !

Odgovori