Cvećara Divlja Orhideja

Cvećara Divlja Orhideja

Podaci

Ugrinovačka 13 Dobanovci , Beograd 063/161 13 54 http://www.facebook.com/cvecara.dobanovci dobrasljilja@gmail.com

O kompaniji

Ljiljan za privrženost, bambus za sreću ili crvena ruža za romantičnu ljubav – gotovo svaku svoju emociju prema nekome, možete iskazati jednim cvetom. U tome Vam upravo mi možemo pomoći!

Baš kao i cvet, čije ime nosi naša mala oaza prirode, i mi smo postali predmet divljenja, po svojoj neobičnosti i specifičnosti u odnosu na druge objekte slične delatnosti. Dozvolili smo sebi tu slobodu da za Vas kreiramo bogat asortiman cvetnih aranžmana za sve one, Vama posebne, osobe i prilike. Ukoliko želite, dragoj osobi možete pokloniti i neku od plišanih igračaka koje imamo u ponudi, i koja je sve češći poklon uz cvetne bukete. Za sve Vaše porudžbine obezbeđena je usluga dostave na željenu adresu.

Veliki izbor rezanog i saksijskog cveća, ukrasni materijal, malo kreativnosti i puno ljubavi prema cvećarstvu, recept su kojeg se držimo još od našeg osnivanja. Svaki put uspeva!

Uvek smo raspoloženi da čujemo Vaš predlog i zamisao idealnog aranžmana, kako bismo zajedno stvorili još jedno malo umetničko delo. Naše ljubazno osoblje sa zadovoljstvom će sa Vama podeliti neki od korisnih saveta vezanih za održavanje ukrasnih biljaka, kako bi saksijsko cveće što duže krasilo Vaš dom ili kancelariju.

Ukoliko želite uneti dodatnu ekskluzivnost nekoj Vašoj svečanosti, ali i učinili prostor mirisnijim i prijatnijim za boravak, poklonite pažnju odabiru aranžmana i ikebana za prostor. Obratite se nama, i mi ćemo, na osnovu izgleda enterijera, prirode svečanosti, ili po Vašoj zamisli i nalogu, u potpunosti aranžirati salu za proslavu. Drage mlade, pomoćićemo Vam da za taj dan D, koji je samo Vaš, zablistate poput najlepšeg cveta, sa bidermajerom u ruci, izrađenim specijalno za Vas. Pored toga, od istog cveća, možete naručiti i svadbeni venac za kapiju i vrata, mladenačke ikebane za automobil i sto, kao i ruzmarin za svatove.

Sve popularnije je i pakovanje poklona u balon! Ukoliko Vas interesuje kako je moguće da u balon uspevamo ubaciti poklon, posetite nas i otkrićete.

Sobzirom da su sastavni deo života i ne tako srećni momenti, nudimo Vam uslugu izrade venaca i suza za sahrane.

Cveće nas prati kroz čitav život – dozvolite da Vas cvećara Divlja orhideja prati kroz sve Vaše bitne i značajne trenutke, i obeleži ih zauvek.

Komentari

Ostavite odgovor