Cvećara Botanic Centar

Cvećara Botanic Centar

Podaci

Zrenjaninski put 7 Palilula , Beograd 011/271 36 31
http://www.botanic-centar.com botanicworld@gmail.com

O kompaniji

Cvećara Botanic Centar

„Botanic centar“ d.o.o. je firma koja se primarno bavi uvozom, veleprodajom i distribucijom saksijskog cveća iz Holandije.
Kao našu sekundarnu, ali ne i manje bitnu delatnost, izdvajamo i uređenje enterijera poslovnih i drugih objekata.

Iako mala, firma „Botanic centar“ svojim uspešnim radom, dobrom ponudom i prilagodljivom cenom robe, uspeva da se izbori sa jakom konkurencijom koja je prisutna na tržištu.

Nakon pola decenije napornog rada, velikim zalaganjem i profesionalnim odnosom prema poslovnim aktivnostima postali smo sinonim za veleprodaju u oblasti uvoznog cveća.
Sa ponosom izdvajamo činjenicu da su naši napori da postanemo direktni uvoznici rezultirali time da smo sada u mogućnosti da vam ponudimo izuzetne i jedinstvene uslove poslovanja.

Naša najbolja referenca je veliki broj stalnih klijenata koji u nama vide pouzdanog partnera i sa kojima saradnja, na obostrano zadovoljstvo, traje već godinama.
Neki od naših partnera ( lista je u ekspanziji ):

• Telekom Srbije
• Klub „People’s“ Ada Ciganlija
• Drvo promet
• Klub „Downtown“
• Fashion Company
• Avalski toranj itd.

Njih smo uspeli da zadržimo širokim asortimanom, dobro formiranom cenom i mogućnošću da sami biraju i naručuju cveće po svojoj želji, a nadamo se da će Vas to zainteresovati da se i lično uverite u sve navedeno.

Komentari

Ostavite odgovor