Cvećara Kapuleti

Cvećara Kapuleti

Podaci

Kondina 26 Stari Grad , Beograd 065/820 80 21 rakocevicmaja2@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
Ne
Radi

O kompaniji

Dobrodošli u Cvećaru Kapuleti: Gde Emocije Postaju Cvetne Simfonije

 

O nama: Maja i Nataša – Vizionarke sa Strastvenim Uverenjem

Dobrodošli u Kapuleti, domaćinstvo cvećare gde se osećaji pretvaraju u boje i mirise. Osnivačice, Maja i Nataša, dele duboko uverenje u moć emocija i osećanja, te veruju da cveće nije samo biljka – već odraz elegancije i prefinjenosti.

 

Naša Ponuda: Odavde Do Beskraja

Neograničen je spektar emocija koje možete izraziti kroz našu ponudu. Bez obzira na priliku, Kapuleti ima nešto što će ulepšati svaki trenutak vašeg života.

 

Cvecara Kapuleti Beograd

 

Ljubavna Simfonija: Cveće za Dan Zaljubljenih

Započnite ljubavnu priču sa našim predivnim buketima, aranžiranim sa pažnjom i ljubavlju. Naša kolekcija za Dan Zaljubljenih oslikava romantiku i nežnost koju delite sa voljenom osobom.

 

Bidermajeri: Simbol Sopstvene Lepote

Vaša svadba je trenutak kada se snovi pretvaraju u stvarnost. Naši bidermajeri su više od samo cvetnih aranžmana – oni su simbol vaše lepote i elegancije dok hodate stazom ka sreći.

 

Suze i Venci: Izrazi Saučešća i Sećanja

U teškim trenucima, naše cvetne kreacije služe kao nežan način izražavanja saučešća. Naše suze i venci omogućavaju vam da pronađete prave reči kroz lepotu cveća.

 

Cvecara Kapuleti Beograd

 

Buketi i Rezano Cveće: Jednostavna Elegancija Svuda Oko Nas

Za svaki dan koji želite učiniti posebnim, Kapuleti nudi bukete i rezano cveće koje će osvežiti vaš prostor i raspoloženje. Jednostavna elegancija koja oživljava svaki kutak.

 

Venčanja: Ulepšavanje Vašeg Dana Cvetnim Čarolijama

Vaša venčanja su vaša bajka, a mi smo tu da je pretvorimo u stvarnost. Naša usluga dekoracije venčanja donosi magiju cvetnih aranžmana na vaš poseban dan.

 

Dostava: Vaša Želja, Naša Misija

Kapuleti ne samo da stvara lepe aranžmane, već ih i dostavlja direktno na vaša vrata. Vaša sreća je naš prioritet, bilo da je to iznenađenje za voljenu osobu ili jednostavno ispunjenje vaših želja.

 

Posetite nas u srcu Beograda i otkrijte svet boja i mirisa koji čeka da vas očara. Pratite nas na društvenim mrežama: @cvecara_kapuleti

U Cvećari Kapuleti, cveće je više od biljke – to je jezik emocija, simfonija boja i mirisa koja oživljava svaki trenutak. Dozvolite nam da budemo deo vaše priče i da vaše emocije pretvorimo u cvetne čarolije. Jer kada se ljubav i lepota spoje, nastaju čuda.

Komentari

Ostavite odgovor