Cvećara Beoflora

Cvećara Beoflora

Podaci

Bulevar Kralja Aleksandra 465 Zvezdara , Beograd 011/286 12 47
063/236 204, 064/254 54 71
http://www.facebook.com/pages/Cve%C4%87ara-Beoflora/236775993004208 markor011@yahoo.com

O kompaniji

Nudimo sve usluge cvetnog aranžiranja za vaše posebne trenutke u životu, venčanja, rođendane, krštenja i dr. Pored toga, kod nas ćete naći sve neophodne savete i odgovore na pitanja o vašem cveću i bašti uz kompletnu opremu. Kvalitet usluge i inovativan dizajn kao i naša ljubaznost će vam omogućiti da se opustite i da sve što vaša mašta smisli mi realizujemo.

Kod nas u ponudi se nalaze:
– Buketi
– Aranžmani, korpe
– Bidermajeri, dekoracija venčanja
– Saksijsko i sobno cveće
– Suze i vence
– Prehrana i drugi preparati za vašu baštu
– Humus
– Saveti o negi vašeg cveća i bašte.

Komentari

Ostavite odgovor

6 komentara

Svaka čast! Tragao sam za 101 ružom i pored kvaliteta, moram da priznam da sam upoređivao i cene na drugim mestima. Prezadovoljan sam jer sam dobio za dosta manje novca prelepu i originalnu korpu sa kojom sam postigao sve o čemu sam maštao sa mojom ljubavi. Zahvalan. Sve najbolje!

Odgovori

Previše skroman opis! Korpe i aranžmani će zadovoljiti ukus najzahtevnijih i najpesimističnijih! Sve preporuke i pravac Beoflora!

Odgovori

ja sam zavrsila inace poljoprivrednu skolu,smer hortikultura,posto sam jako mlada naravno nemam velikog iskustva,opsti utisak mi je dobar ,aranzmani su predivni na slikama,i ja sam inpresionirana.

Odgovori

Hvala na komentaru i utisku. Na našoj facebook stranici možete pronaći još dosta naših radova. Ovde smo probrali samo deo onoga što radimo da bismo zagolicali maštu :) Vama na usluzi. Cvećara Beoflora

da li trazite radnicu, ja sam vam vec pisala.

Pozdrav Ivona,
Hvala na interesovanju. Imaćemo Vas u vidu kada budemo imali potrebe za pojačanjem :)
Sve najbolje!