Online cvećara Garden Shop

Online cvećara Garden Shop

Podaci

Zrenjaninski put 26 Palilula , Beograd 011/271 46 66
061/625 66 42
http://www.gardenshopbeograd.com office@gardenshopbeograd.com

O kompaniji

Online cvećara GARDEN SHOP je osnovana 2009.godine i za veoma kratko vreme je stekla poverenje velikog broja zadovoljnih potrošača. Online cvećara GARDEN SHOP se prvenstveno bavi:

– maloprodajom i veleprodajom rezanog i saksijskog cveća, repromaterijala i prateće opreme za cvećare,
– izradom aranžmana i buketa za sve prilike,
– kompletnom cvetnom dekoracijom venčanja,
– biodekoracijom poslovnog i životnog prostora (kancelarija, restorana…),
– iznajmljvanjem artikala za razne prilike,
– dostavom cvetnih aranžmana na teriroriji Beograda i Pančeva,

Takođe, u ponudi cvećare možete naći razne vrste korpica, staklenih i keramičkih posuda, keramičkih figurica i ostalih dekorativnih artikala.

Sve porudžbine primljene putem online prodavnice cvećare GARDEN SHOP, direktnog e-mail-a, telefonskog poziva ili neposredno u cvećari podležu sledećim uslovima. Molimo Vas da pročitate ove uslove pre poručivanja cvetnog aranžmana.

Poručivanje
Cvetni aranžman možete poručiti telefonom, pismeno putem e-mail-a (direktno poslatog na našu e-mail adresu ili popunjavanjem online formulara koji se nalazi na sajtu cvećare GARDEN SHOP) i neposredno u prostorijama cvećare.

Isporuka
Cvećara GARDEN SHOP će naručenu robu isporučiti prvenstveno osobi koju je naručilac naveo kao primaoca. U slučaju da osoba koja prima cveće nije dostupna, cveće može primiti bilo koja druga osoba koja se nalazi na naznačenoj adresi, naravno ukoliko to sama želi.
Nakon isporuke, cvećara GARDEN SHOP će telefonom ili SMS-om obavestiti naručioca da je cveće isporučeno. Naručilac je obavezan da bude dostupan u vreme kada je zakazana isporuka zbog mogućih komplikacija tokom dostave.

Komentari

Ostavite odgovor