Prodaja mobilnih telefona My Phone Store

Prodaja mobilnih telefona My Phone Store

Podaci

Maršala Birjuzova 2-4 Stari Grad , Beograd 011/218 00 29
060/575 32 27
http://www.mobilnitelefonisrbija.com myphonestore2@hotmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
16:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Ukoliko je vreme da se opremite mobilnim telefonom, a uz to želite kvalitet, povoljne cene, ali i garanciju, Vaša potraga je gotova! Mi nudimo sve ovo, i još mnogo toga što možete naći u našoj radnji, specijalizovanoj za obavljanje poslova, među kojima su:

PRODAJA NOVIH I POLOVNIH MOBILNIH TELEFONA
Posedujemo višegodišnje iskustvo, i zahvaljujući odličnoj saradnji sa distributerima, u mogućnosti smo da Vam ponudimo bogatu ponudu novih mobilnih telefona, po izuzetno popularnim cenama. Naše stručno osoblje će Vam pružiti odgovore na sve nedoumice oko odabira pravog modela, u skladu sa Vašim preferencijama i cenom koju ste u mogućnosti da platite. Svaki od modela dobijate sa svom potrebnom opremom uz zadovoljavajući odnos cena-kvalitet.

Kod nas se možete snabdeti i velikim brojem modela polovnih mobilnih telefona, koje prodajemo uz potpunu garanciju ispravnosti i porekla, i za čije provereno poreklo lično odgovaramo!

PRODAJA OPREME PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA
Baterije, zaštitne folije za ekran, punjači, kablovi… sve je to oprema bez koje Vam telefon neće biti dugo od koristi. Ukoliko Vam bilo koji od navedenih delova opreme zafali, sada znate gde ih možete nabaviti. Posetite našu radnju, kako biste se snabdeli svom potrebnom opremom, po najpovoljnijim cenama.
Ako želite da svom telefonu date dozu elegantnosti i jedinstvenosti, ili ga jednostavno želite zaštititi od ogrebotina i oštećenja, kod nas možete odabrati masku ili futrolu, po meri Vašeg telefona.

Stojimo Vam na usluzi!

Komentari

Ostavite odgovor

4 komentara

Pozdrav interesujeme cena za tac i display na myphone cube

Odgovori

Poz za vas koja je cena baterije za myphone i razbijenog stakla na ekranu tac radi hvala unapred

Odgovori

Za mobilni myphone baterija ne za mikrofon (greska)

Zvala sam Vas. Da li radite danas? Pozdrav za Vas

Odgovori