Proizvodnja kapa i šešira It’s Revolt Hats & Caps

Proizvodnja kapa i šešira It’s Revolt Hats & Caps

Podaci

Beograd 060/307 09 75 https://www.revolt.rs izradakapa@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
13:00
Ne
Radi

O kompaniji

Platneni, ženski ili muški, sa velikim obodom – šeširi i kape uvek će biti u trendu. Nekada namenjeni samo za pripadnike visokog staleža, kao zaštita od vremenskih uslova. Danas, šeširi i kape nose se u gotovo svakoj prilici, bila ona svečana ili ne. Svojim predanim radom i dugogodišnjim iskustvom, zajedno sa Vašim nacrtima i predlozima dizajna, možemo stvoriti prava mala umetnička dela.

Dugi niz godina je za nama, i preko 200.000 komada izrađenih šešira i kapa. Dovoljno, da svima Vama koji nam ukažete poverenje garantujemo samo najviši kvalitet i zadovoljstvo urađenim poslom. Sa velikim uspehom se bavimo izradom muških i ženskih kapa i šešira isključivo od prirodnih materijala, proverenih domaćih i stranih proizvođača. Modele izrađujemo i od materijala koji Vi donesete. Svim snagama trudimo se da ispunimo svaku sugestiju u vezi sa korekcijom prvobitnog dizajna.

U našu radnju ulaze oni koji znaju da su šeširi odraz stila, da dopunjuju odevnu kombinaciju i da nikad neće izaći iz mode. Mogu ih nositi svi! Pitanje je samo koji oblik lica imate. Sledećim savetima pomoćićemo Vam da se odlučite za šešir koji će Vam najviše pristajati:
1. Ukoliko imate srcoliko lice, za Vas su beretke pravi izbor.
2. Okruglom licu najviše će pristajati slamnati ili kaubojski šešir.
3. Šešir sa širokim obodom najbolje će krasiti osobu sa četvrtastim oblikom lica.
4. Ovalnom licu pristaje gotovo svaki oblik šešira.

Sa ponosom ističemo da smo bili deo velikog broja filmskih i pozorišnih projekata, kao i saradnje sa renomiranim modnim kreatorima. Svoje znanje i zanat nesebično delimo sa svima, pa nas tako možete kontaktirati i ukoliko ste zainteresovani za prodaju naših proizvoda po principu franšize.

Ukoliko ste poželeli da u svom garderoberu imate barem jedan šešir, krojen baš za Vas, eto dovoljnog razloga da nas posetite!

Pratite nas na društvenim mrežama
@revolt_studio_hats

Komentari

Ostavite odgovor