Ručno rađene kape i šeširi Vesna

Ručno rađene kape i šeširi Vesna

Podaci

Balkanska 34 Savski Venac , Beograd 060/374 09 56 https://www.instagram.com/vesna_handmade_hats/ kapevesna@hotmail.com
ponutosrečetpetsubned
11:00
19:00
11:00
19:00
11:00
19:00
11:00
19:00
11:00
19:00
11:00
18:00
Ne
Radi

O kompaniji

Kada želite da pokažete stil, to radite detaljima. Bili oni mali ili veliki, važno je da budu jedinstveni.

Ručno rađene kape i šeširi Vesna učiniće vaš stil unikatnim, a sve zahvaljujući proizvodima koji su pravljeni s ljubavlju.

 

Rucno radjene kape i sesiri Vesna Beograd

 

Želeli smo da se bavimo najlepšim poslom – onim koji usrećuje žene i tako je nastala naša radnja kroz koju je prošlo na hiljade najrazličitijih modela. Toke, šeširi, šubare, kape… sve ono što žene obožavaju i što svaku krasi na svoj način. Ukoliko želite šešir koji ćete nositi tokom dana, ili onaj za večernje ili svečane prilike – onda smo mi prava adresa za vas. Možda i niste sigurni šta želite i to je sasvim u redu. Svratite do naše radnje i zajedno ćemo odabrati ono što će vašoj glavi najbolje pristajati. Zima, leto, jesen, proleće… pronaći ćete modele za sva godišnja doba i sve prilike. Modele radimo prema vašim željama, a uz naš završni dodir, jer, ipak imamo neosporivo iskustvo. Zajedno stvaramo magiju, koju ćete vi sa ponosom nositi i to nas neizmerno čini srećnima.
Ako nas pitate, ne postoji lepši posao već stvarati jedinstvene kreacije i modele i to za svaku ženu posebno.
U kvalitet ćete se vrlo brzo uveriti, mi nećemo mnogo pričati, jer naši proizvodi to rade sami. Dovoljno je samo da nam kažete šta želite, u kojoj boji i od kog materijala. Budite slobodni da pustite mašti na volju, a čak i ako negde „zapnete“, tu smo mi da ideju vratimo na pravi put.
Mi ćemo sigurno uživati u radu sa vama i za vas, a verujemo da će i vaše iskustvo biti slično – tako nastaju najlepši modni detalji.

 

USLUGE

U našoj radnji bavimo se unikatnim šivenjem:

– Kapa
– Šešira
– Toka
– Šubara
– Beretki
– Kačketa

 

Rucno radjene kape i sesiri Vesna Beograd

 

ŠEŠIRI I KAČKETI

Izrađujemo ih po meri, u različitim bojama, materijalima, a prema vašim željama i, naravno, u svim veličinama.
Šeširi mogu biti od zečije dlake ili filca, letnji ili zimski, dnevni, večernji, ili svečani – vi birate.
Ukoliko se odlučite za neki letnji model, napravićemo ga od prirodnih materijala, a mogu biti kalupirani ili šiveni. Kalupirane modele šešira radimo od sargije, pamučnog konca, sa ukrasima ili običnim trakama, sa malim, srednjim ili velikim obodom.
Imamo šešire i za venčanja, kao i toke, ali i sve ukrase za kosu od satena, organdina, čipke. Ukoliko želite, možete da donesete i sopstveni materijal, a po potrebi je moguća izrada i torbice u kompletu.

 

ŠUBARE

Radimo ih u više modela, od različitih materijala, a dostupne su one od:

– Kvalitetne vunice (moher, bukle…)
– Čoje
– Somota
– Pliša
– Kože
– Tvida

Svaka je priča za sebe i svaka je unikatna. Šivene radimo sa istaknutim dodacima za uši, a radimo i standardne modele od veštačkog krzna.

 

Rucno radjene kape i sesiri Vesna Beograd

 

BERETKE

Budite kao prave Francuskinje i ponesite modni detalj za kojim će se svi okrenuti. Radimo ih od čoje (kalupirane), raznih materijala (šivene), kvalitetne vunice (štrikane). Koju god da odaberete – nećete pogrešiti.

 

EŠARPE I MARAME

Imamo različite modele, boje i dužine, a u ponudi su i različiti materijali.

 

Kape Vesna možete naći i na lokaciji Kraljevića Marka 11.

Komentari

Ostavite odgovor