Iznajmljivanje kostima Maslačak

Iznajmljivanje kostima Maslačak

Podaci

Jove Ilića 7 Voždovac , Beograd 011/394 43 33
http://www.maslacak.net/ info@maslacak.net

O kompaniji

Iznajmljivanje kostima Maslačak

Kako smo počeli?
U današnje vreme jedan od parametara kakvog-takvog uspeha u životu je znanje nekog stranog jezika. Najčešće engleskog. Kao pristalice takvog mišljenja rešili smo da svoje starije dete upišemo u englesko-muzičku školu Rainbow. Naravno bilo nam je bitno i to da i dete bude zadovoljno pa smo izabrali školu koja je zadovoljavala zajedničke kriterijume. U okviru te škole svake godine se održavao maskenbal.

Deca, kao i roditelji i vaspitači, trudili su se da svojim maskama i programom sve to podignu na što viši nivo. Priroda posla kojom se bavimo nam je omogućila da se lično posvetimo pravljenju kostima za naše dete. Četiri godine uspešnog plasiranje na tim maskenbalima, a kasnije i na maskenbalima u osnovnoj školi, dovelo nas je do razmišljanja da počnemo sa pravljenjem maski i za drugu decu.

Zašto smo počeli?
Želeli smo da i na licu drugog deteta vidimo istu sreću i uzbuđenost koju smo videli kod svog.
Zajednički rad sa decom i druženje je vrlo bitno. Nažalost živimo u sve bržem vremenu i priroda posla ne dozvoljava svakom da posveti onoliko vremena svom detetu koliko bi to želeo. To ne znači da ljudi manje vole svoju decu i da im nije stalo do njih. Zato smo mi tu.

Radimo i za odrasle!
Maslačak ne pravi kostime samo za decu. Prema potrebi, možemo napraviti maske i kostime za odrasle. Kostimi će uveličati proslave, zabave ili promocije dajući im duhovit ton, tako da se dugo pamte.
Pravi primer dobro organizovane proslave je godišnjica firme Eurosalon u Novom Sadu.
Na slici mozete videti ljude sa maskama koje liče na menadžera Eurosalona.

Svaki Vaš prijatan utisak nakon naše animacije, pružiće nam podstrek za dalji nastavak sa još većim poletom. Ne smemo zaboraviti svoju decu i moramo naći bilo koji način da pokažemo kako smo za njih uvek tu i da su nam oni najvažniji.

Volimo Vas!

Komentari

Ostavite odgovor

6 komentara

extra vam je pauk koji visi kupicu gaaaa

Odgovori

Da li imate bele haljine? :)

Odgovori

Postovani,
Nije utisak, ali nama relativno hitno treba kostim psa za sestogodisnjeg decaka.Iznajmili bismo ga za priredbu. Jeli to moguce i po kojoj ceni
S postovanjem
Mama Maja

Odgovori

Dali imate u prodaji klasicnu crnu masku kao iz filma Zoro ? Ili nesto na tu temu? Cena ? Molim odgovor.

Odgovori

Dali imate kostim crne balerine?

Odgovori

Jel samo iznajmljujete ili imate kostime u prodaji??? :))) Unapred hvala.

Odgovori