Mesara Lenče

Mesara Lenče

Podaci

Njegoševa (Kalenić pijaca, lok. 29) Vračar , Beograd 011/243 33 16
stankoviclence@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
Ne
Radi
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
15:00

O kompaniji

Samostalna trgovinska radnja „LENČE“ već dugi niz godina uspešno posluje u oblasti mesne industrije. Na dve lokacije u Beogradu, pruža širok asortiman svih vrsta svežeg mesa. U to se možete uveriti u našim prodajnim objektima: u lokalu br. 15 na pijaci „Zeleni venac“ i na Kalenić pijaci, gde će Vas sačekati ljubazno osoblje, uvek spremno da Vam izađe u susret i pomogne u odabiru pravog komada mesa, koji će svojim kvalitetom garantovati pripremu samo najukusnijih obroka.
Meso koje se nalazi u vitrinama je isključivo domaćeg porekla, dopremano od strane naših distributera, sa kojima imamo dobru poslovnu saradnju i koji nam svakoga jutra dostavljaju samo najsvežije meso vrhunskog kvaliteta.
U našim objektima u prilici ste da iz širokog asortimana odaberete neki od svežih sirovih mesnih proizvoda u komadu ili ukoliko želite, sveže mleveno meso. Takođe, nudimo Vam sveže roštiljsko meso spremno za pečenje:
– praseće pečenje,
– ćevapi,
– domaće kobasice,
– rolovano pileće meso,
– pljeskavice,

samo su deo roštiljskog programa mesare „LENČE“.

Naša osnovna delatnost jeste prodaja ispravnog i kvalitetnog mesa iz proverenih izvora. Međutim, svim našim kupcima u mogućnosti smo da ponudimo uslugu besplatnog pečenja mesa kupljenog kod nas, samim tim i brzo i kvalitetno izvršenje usluge.
U slučaju da Vas iznenadni gosti počaste svojom posetom, ne brinite! Počastite Vi njih izvrsnim mesnim specijalitetima, koje jednostavno i brzo, telefonskim putem možete poručiti u našoj pečenjari, a mi ćemo ih ispeći i upakovati za Vas, potpuno besplatno.
Ukoliko poželite brz, ali ukusan obrok, takođe možete svratiti do mesare i naručiti sočnu pljeskavicu u somunu, u kojoj ćete moći da uživate već za 10-15 minuta, koliko je potrebno da bude ispečena.
Najbolji dokaz i najveće priznanje za kvalitet naših proizvoda i prodajne usluge, su verni potrošači, koji nas sa zadovoljstvom preporučuju svojim prijateljima i iznova nam se vraćaju. Ljubazno uslužujemo svakog kupca, bilo da se radi o ljudima zaposlenim u okolnim firmama, koji za vreme kratke pauze za ručak žele ukusan obrok, ili domaćinima i domaćicama koji žele vrhunski užitak i bogatu trpezu za sebe, svoju porodicu i goste.
Žice na našem roštilju uvek su pune, i zahvaljujući veštim roštiljdžijama, garantujemo odlično ispečeno meso izvrsnog mirisa i ukusa, koje će zadovoljiti apetit i najzahtevnijih gurmana.

Dobrodošli!

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Osim ljubaznog osoblja pri kupovini sve ostalo je katastrofa…Navescu samo jedan primer rostiljskih kobasica koje kada kupite npr 1kg dobijete 1.5 metar creva u komadu koje su pri tom pune hrskavice,belih masnih dodataka,neugodnog misrisa…pa ako volite kobaje pune hrskavice pozurite u Lence,inace na samo 20 metara unutar pijace imate mesaru Ljuba bez zamerki

Odgovori

radio bi kod vas u vasim radnjama kao mesar imam dugogodisnje iskustvo zovem se vladimir

Odgovori

dobre imate radnje dobro snabdevene i radio bi kod vas kao mesar