Mesara Ljuba

Mesara Ljuba

Podaci

Kalenić pijaca, lok. 49 Vračar , Beograd 011/245 41 00
063/831 10 32
ponutosrečetpetsubned
06:00
15:00
06:00
15:00
06:00
15:00
06:00
15:00
06:00
15:00
06:00
15:00
06:00
15:00

O kompaniji

Iz naše porodice za Vašu porodicu! Godine uspešnog poslovanja i poštovanja svih standarda učinile su nas dobrim komšijom mnogih Beograđana i pravom adresom kada je u pitanju nabavka svežeg mesa, masti, ali i uslužno pečenje. Zahvaljujući poverenju koje svakoga dana zaslužujemo, naša porodična firma svakim danom je i sve bolja.

Proizvodi koji se nalaze u našim vitrinama imaju potvrdu o kvalitetu, izdatu od strane Centra za ispitivanje namirnica – CIN, a celokupna oprema i radni kolektiv funkcioniše u skladu sa HACCP standardom.

NAŠI PROIZVODI
Zahvaljujući odličnoj saradnji sa našim dobavljačima, poštovanjem procesa „hladnog lanca“ sveže meso dopremamo sa domaćih farmi u okolini. Sve se smešta u rashladne vitrine sa odgovarajućim toplotnim režimom, koji se konstantno proverava.

Trudimo se da bogatom ponudom zadovoljimo ukus i potrebe svakog potrošača, a posetu našoj mesari načinimo prijatnim iskustvom, koje ćete poželeti da ponovite. Za Vas svakodnevno pripremamo sveže roštiljsko meso, ćevape od goveđeg mesa, ali i slasne domaće kobasice. Takođe, posetite nas i ukoliko Vam zatreba sirovo ćureće, pileće, pačje, guščje i svinjsko meso. Svaki od naših potrošača bio je zadovoljen njegovim ukusom, a zadovoljan njegovim kvalitetom. Pravo je vreme, ako do sada niste, da probate specijalitet Istočne Srbije – homoljsku jagnjetinu. Sirovo meso jagnjeta možete potražiti upravo kod nas!

Sve popularniji artikli naše mesare su i slanina i mast od mangulice. Zbog prirodnog svojstva mangulice, vezanog za niži nivo sadržaja holesterola u odnosu na druge životinje, mast ove svinje sve češće se koristi kao zamena za suncokretovo ulje, prilikom pripremanja hrane.

Kao dobro poznat narodni lek protiv bronhitisa, koji se nanosi na kožu u predelu pluća, pokazala se guščja mast. Već nakon par dana, oslobodićete se sekreta i osetiti znatni boljitak. Posetite nas i nabavite ovu mast, koju svako domaćinstvo mora imati, za ne daj Bože!

USLUŽNO PEČENJE
Kako bismo našim potrošačima obezbedili kompletnu uslugu i uštedeli vreme za pripremanje mesa, nudimo uslužno pečenje roštilja i pečenja. Naši iskusni majstori za roštiljem, pripremiće vrhunski obrok za Vas i sve Vaše nadane i nenadane goste.

Prijatno!

Komentari

Ostavite odgovor

8 komentara

Da li imate gusciju mast i koja je cena?

Odgovori

Poštovanje
Da li imate cistu guščiju mast i kako doći do nje?

Odgovori

Postovani,
Da li imate biftek, juneci, i teleci biftek . A jagnetine ?
Pz

Odgovori

pozdrav da li imate u prodaji gusciju mast treba nam za dvogodisnje dete

Odgovori

Najbolja ekipa, najiskreniji kolektiv i marljivost. Dolazim na pljeku!
Pozdrav, Petra 💜💛💚

Odgovori

Pozdrav za mesara,rostiljdziju(Sundjer Boba) i kesijera. N A J B O LJ I S T E !!!

Odgovori

Toplo vam preporucujem, da pod HITNO promenite vaseg radnika-mesara u radnji
na Kalenic pijaci. Njegovo ponasanje i odnos prema musterijama ZASLUZUJE samo osudu i izbegavanje. Ili mozda, ako vam je rodjak, da ga naucite kako da se odnosi sa ljudima, a ako vi to ne mozete, posaljite na kurs lepog ponasanja.

Srdacni pozdravi,

Ika

Odgovori

Iko, tek sada sam videla Vas komentar i iskreno se iznenadila jer se zaista jako trudimo da nam musterije budu zadovoljne s’obzirom da je porodicna firma . Volela bih da znam o cemu se radilo da bih znala sta treba menjati . 063/8311032 Lidija . Hvala puno …Pozdrav !