Optika Cvikeraš

Optika Cvikeraš

Podaci

Vojvode Stepe 105 Voždovac , Beograd 065/280 60 20, 065/280 60 30 https://cvikeras.rs cvikeras.srbija@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Bilo da kroz život idete noseći „ružičaste“, one za sunce ili za vid, jedno je sigurno – naočare su svima potrebne. I bilo bi idealno da imamo neko pouzdano mesto, na kome ćemo moći da kupimo sve, a da bude kvalitetno i povoljno.

Optika Cvikeraš nudi najveći izbor muških, ženskih, ali i dečijih ramova, kao i muških i ženskih naočara za sunce.

 

Optika Cvikeras Beograd

 

Naša priča je interesantna i počela je 2020. godine, kada su se upoznali optičar i programerka. I znate kako već to ide u onim lepim pričama, spojilo se to lepo sa korisnim, pomešali su se znanje i ljubav i nastao je Cvikeraš.
Za ove dve godine, koliko postojimo, uspeli smo da vam predanošću i radom ulijemo poverenje, a to nam je bilo i najbitnije. Bez poverenja, složićete se, nijedna veza ne može da opstane, pa smo na ovoj glavnoj stavki radili od samog početka. Napravili smo najraznolikiju ponudu za nju i njega, a nismo preskočili ni one najmlađe, pa ćete tako kod nas moći da pronađete i dečije ramove. Nismo želeli da vaša stakla stoje u bilo kakvim ramovima, pa se uvek trudimo da oni budu lepog dizajna, ali pre svega kvalitetni. A cene? Cene su takve da će apsolutno svako moći da odabere nešto za sebe. Nama će, naravno, biti drago da vam u tome pomognemo.
Nalazimo se u Vojvode Stepe i neće vam biti teško da nas pronađete, a za sva dodatna pitanja i konsultacije, tu je i naš kontakt telefon. Budite slobodni da nas pozovete i razrešićemo svaku vašu dilemu.

PONUDA

Kada su u pitanju ramovi i naočare za sunce, u ponudi imamo modele za:

– Žene
– Muškarce
a za one najmlađe smo obezbedili veliki izbor okvira.

 

Optika Cvikeras Beograd

 

ŽENE

Znamo koliko je ženama svaki detalj važan, a kada su u pitanju naočare za vid, verujemo da je važno i da budu odgovarajućeg izgleda, s obzirom na to da ćete ih svakodnevno koristiti. Isto tako smo sigurni i da će svaka moći da pronađe nešto za sebe, jer ženski modeli koje možete pronaći kod nas u ponudi su, ne samo kvalitetni, već i moderni. U ponudi imamo manje i više poznate brendove, kao i modele u raznim bojama, oblicima i veličinama. I koji god da odaberete, u potpunosti smo sigurni da nećete pogrešiti.
A onda vam, u nekom trenutku, zatrebaju i naočare za sunce, jer je važno štititi oči od štetnih UV zraka. I u ovom slučaju znamo da ćete napraviti pravi izbor – najvažnije je to da ga imate.

 

 

MUŠKARCI

Na raspolaganju vam je preko 133 ramova raznih oblika i boja, a i sasvim sigurno imamo i veličinu koja će vam odgovarati. Ostaje još samo da na osnovu iskustva poručite određeni oblik, ili svratite kod nas da ga isprobate, kako biste bili sigurni da je to to.
Kada su u pitanju naočare za sunce, bilo da odaberete neki od klasika ili neke koje su hit sezone, u jedno budite sigurni – bićete primećeni i to, pre svega, po kvalitetu.

 

Optika Cvikeras Beograd

 

DEČJI OKVIRI

Mislili smo i na najmlađe! Iako neka deca obožavaju da nose naočare, druga se tome, ipak, ne raduju, pa smo želeli da učinimo sve što je do nas da se sa njima, makar malo, osećaju prijatnije. Mališani će moći da biraju između klasičnih, pa preko onih u raznim bojama Kvalitet se, naravno, podrazumeva.

AKCIJE

Kod nas, u svakom trenutku, možete da nađete i veliki broj modela koji su na akciji. Svratite do nas ili posetite naš sajt i budite u toku.

 

Savetovanje

Ljudi imaju pogrešnu predstavu o tome da, ukoliko nešto pitaju, prodavac podrazumeva da će taj neko i nešto kupiti. Mi ništa ne podrazumevamo, a kako nam je svakako cilj da na kraju dana vi budete zadovoljni, zaista nam nije teško ni da vas posavetujemo, ili odgovorimo na bilo koje vaše pitanje. Budite slobodni da nas kontaktirate, jer vam stojimo na raspolaganju.

Komentari

Ostavite odgovor