Izrada sveća Svećice

Izrada sveća Svećice

Podaci

Beograd 064/897 75 81, 069/288 99 81 sveciceisvece@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Izrađujemo sveće i svećice za sva vaša slavlja, svadbe i druge svečanosti. Tu smo da doprinesemo lepšoj i prijatnijoj atmosferi svakog vašeg posebnog trenutka. Sveće izlivamo ručno u kalupe, zbog čega je svaka sveća posebna. Posedujemo sertifikat Ministarstva privrede Republike Srbije, kao registrovani stari zanat.

Nudimo izrađivanje sveća za sledeće usluge:
– sveće za svadbe
– sveće za rođendane
– sveće sa logom firme
– sveće u čašama
– sveće u teglama i teglicama
– poklon sveće
– valjak sveće
– lučice
– ukrasne sveće
– sveće i svećice za dekoraciju
– aromatične sveće
– mirisne sveće
– sveće za restorane
– unikatne sveće

Ulepšajte vaš prostor i učinite ga toplijim i romantičnijim uz sveće koje mogu biti različitog oblika, veličine, boja, mirisa, a po vašoj želji ispisujemo na svećama poruke, imena, bitne datume, teme, kao i logo vaše firme. Upravo vi ste kreator vašeg proizvoda. Dođite kod nas sa vašim željama, a mi ćemo se potruditi da iste ispunimo u najkraćem mogućem roku.

Dakle, bilo da želite da poklonite dragoj osobi ukrasne sveće u tegli ili možda u čaši, one su u svakom smislu unikatan i idealan poklon jer je na vama da izaberete boju, miris i oblik. Ili, pak, ako želite da ulepšate svoj prostor i napravite sopstvenu oazu mira, tu smo za vas. Kod nas možete pronaći jednostavne male svećice – lučice ili tradicionalne valjak sveće u svim veličinama.

Naše sveće odlikuje visok kvalitet, koji se pre svega ogleda u dužini gorenja. Izrađene su od najkvalitetnijih materijala; parafina i fitilja. Imamo ceo spektar boja i sve sveće bojimo prilikom izlivanja, tako da je boja kompaktna i puna jer nema umakanja sveća u farbu.

Tajna našeg posla su mirisi koje koristimo, a koji su dodaci prirodnih aroma koje smo višegodisnjim iskustvom sami iskomponovali, kao i dodaci eteričnih ulja koji daju pečat intenzitetu, posebnosti i postojanosti mirisa.

Isporuku vršimo dostavom na kućnu adresu ili brzom poštom, u zavisnosti od toga da li ste sa teritorije Beograda.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Dobro vece interesujeme cena sveca za poklon gostima u svadbi, hvala. Vesna Josimov

Odgovori