Sveće Jovanović

Sveće Jovanović

Podaci

Bulevar Oslobođenja 155 Leskovac 063/649 031, 064/121 78 51 http://www.svecejovanovic.com svecejovanovic@gmail.com

O kompaniji

Porodičnu zanatsku radionicu za proizvodnju sveća smo otvorili davne 1948. godine. Iskustvo prenošeno s kolena na koleno pomoglo nam je da od ručne proizvodnje sveća, pre više od pola veka, vremenom usavršimo i pređemo na proizvodnju na najsavremenijim mašinama.
Osamdesetih godina smo uvezli prve mašine za proizvodnju sveća, što je predstavljalo prekretnicu u našem poslovanju. S vremenom i uvozom sve savremenijih mašina, našu proizvodnju smo širili tako da danas predstavljamo jednu od najsavremenijih i najvećih radionica za izradu sveća. U svom posedu imamo veliki broj mašina za proizvodnju slavskih sveća, mašine za ukrasne sveće, mašine za proizvodnju satnih osnova, kao i sve druge prateće mašine koje su neophodne u našem procesu proizvodnje. Zahvaljujući saradnji sa partnerima u okruženju uspevamo da pratimo sve novine vezane za proizvodnju sveća, primenjujemo nove tehnologije i zato možemo da kažemo da naše sveće zadovoljavaju sve standarde koje propisuju velike trgovačke kuće. Posedujemo radni i skladišni prostor koji se prostire na 600 kvadratnih metara, koji smo 2009. godine kompletno renovirali i prilagodili savremenom poslovanju. Maloprodajni objekat u samom centru grada važi za jedan od najbolje uređenih u našoj delatnosti.
Da bismo što bolje prezentovali svoju proizvodnju sveća, stalni smo učesnici „Međunarodnog sajma pogrebne opreme“ u Novom Sadu gde smo 2009. godine dobili posebno priznanje za prikazani kvalitet proizvoda.
Dve generacije Jovanovića, koje decenijama voskarski zanat čuvaju od zaborava, prateći savremene trendove, uspele su da dostignu najviši kvalitet u izradi sveća, ispune sve standarde i zadovolje zahteve kupaca…

Komentari

Ostavite odgovor

8 komentara

Dobro veče interesuje me crne svece valjak rustik da li imate i cene

Odgovori

Dobar dan,treba mi tanke svece od pcelinog voska crne boje.ako mogu to kod vas da poručim koja cena?i kolko kom .ide u pakovanju?hvala.

Odgovori

Ja bih porucila dve crne svece

Odgovori

Pozdrav koja je cena konus i spirala sveca?

Odgovori

Koliko su srednje valjak svece, bele???

Odgovori

Postovani, da li je moguce naruciti valjak velike svece (60x120mm) u kajsija boji i koja je cena? Srdacan pozdrav.

Odgovori

Postovani,
Zivim u Sapcu i u zadnje vreme sam se zainteresovao za proizvodnju ukrasni sveca.Snimio sam situaciju u Sapcu i uvideo da u ovom gradu nepostoji nijedna svecarska radnjs.To me iniciralo da pokusam otvoriti voskarsku radnju.Upisao sam i kurs za voskara ( mada sam presao 50)
Vas bi zamolio za savet i ako hocete da mi date upustvo koje masine kao pocetnik treba da nabavim i koja je to velicina novca.
Istovremeno vas pitam ,da li bi mogao da posetim vasu proizvodnju.Cesto sluzbeno dolazim u vas kraj.
Unapred vam hvala.
Pozdrav

Odgovori

Dali posjedujete katalog svijeca i cijene za veleprodaji?
Unaprijed zahvalna
Jasna

Odgovori