Salon venčanica Kristi-Lux

Salon venčanica Kristi-Lux

Podaci

Jurija Gagarina 151A, lokal 113 (T.C. Piramida) Novi Beograd , Beograd 011/216 25 68
064/669 84 96
http://www.facebook.com/pages/Ven%C4%8Danice-Kristi-lux/418949334856468?fref=ts vencanice.kristilux@yahoo.com
ponutosrečetpetsubned
12:00
20:00
12:00
20:00
12:00
20:00
12:00
20:00
12:00
20:00
10:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Salon venčanica Kristi-Lux – Zakoračite u naš mali svet čipke i svile, mesto u kome se svaka žena, barem na kratko, može osetiti kao princeza. Venčanica nije samo haljina koju ćete nositi tog posebnog dana – na osnovu nje otkriva se Vaš senzibilitet, prefinjenost i ukus. Uzana i kratka ili sa šlepom, smerna ili atraktivna i uočljiva – kakvu god venčanicu da ste zamislili, budite uverene da ćete je pronaći u našem salonu.

Čak i ukoliko nemate predstavu o tome kako bi ona mogla izgledati, svejedno dođite kod nas. Na miru možete isprobati sve željene modele, a ljubazna prodavačica uvek će Vam biti na raspolaganju oko konsultacija i davanja saveta o modelu, koji će biti baš po Vašoj meri.

O NAMA – Nalazimo se u TC Piramida na Novom Beogradu i već 20 godina uspešno se bavimo izradom, prodajom i iznajmljivanjem novih i polovnih venčanica najrazličitijih krojeva i materijala. Napominjemo da su sve haljine rađene u Srbiji.

VENČANICE – Bilo da ste spremni da za svoju venčanicu izdvojite pozamašnu sumu, ili ipak želite skromniju varijantu, ne oklevajte da nas posetite, naćićemo nešto i za Vas! Želite posebnu i jedinstvenu venčanicu? Donesite nam crtež i bez problema ćemo Vam izraditi venčanicu iz snova!

Zahvaljujući poverenju koje ste nam ukazali, za Vas ćemo ubuduće biti još bolji! Ostajemo na istoj lokaciji, ali naš lokal biće znatno modernizovan i još prijatniji za boravak i odabir savršene haljine.
Ukoliko budete imale sreće da svoje venčanje zakažete baš u vreme naših sniženja, možete nabaviti venčanicu po cenama nižim i do 50%.

SVEČANE HALJINE ZA PUNIJE OSOBE I DEČIJE SVEČANE HALJINE – Kako bi svaka dama na venčanju izgledala zanosno, nudimo bogati program svečanih haljina za punije osobe. Sve one male princeze, kod nas mogu isprobati i kupiti dečije svečane haljine različitih boja i krojeva.

Na FB stranici naseg salona možete se uveriti u veliki izbor naših modela al ii pogledati fotografije nekih od zadovoljnih dama koje su nam ukazale poverenje i kod nas nabavile haljinu za svoj poseban dan

Čekamo vas da zajedno izaberemo Vašu venčanicu iz snova!

Komentari

Ostavite odgovor