Zalagaonica Veteran

Zalagaonica Veteran

Podaci

Dobračina 2 Stari Grad , Beograd 011/262 68 15, 011/328 39 40
063/840 04 00
http:/www.zalagaonica.rs office@zalagaonica.rs
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi

O kompaniji

Zalagaonica Veteran

Zalagaonica Veteran je osnovana 1998. godine kao jedna od prvih agencija u Beogradu koja se bavi izradom unikatnih lanaca, komisionom prodajom nakita i satova, davanjem novčanih pozajmica na osnovu zaloga …
Korektnim i poštenim odnosom stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata različitih profila.
Poznati smo po korektnom odnosu prema klijentima i apsolutnoj diskreciji. Maksimalno se trudimo da svakoj stranci izađemo u susret shodno našim mogućnostima.
U našem društvu još uvek vlada stereotipno mišljenje o radu i poslovanju zalagaonica, ali mi se svakog dana trudimo da razbijemo ovu „tabu temu“ i približimo je svakom pojedincu u pozitivnom svetlu kao što je to slučaj u svim razvijenim zemljama.

Tajnost lica i zaloga je zagarantovana!

Otkup dragocenosti
Kod nas možete prodati zlatan nakit, dukate, platinu, drago kamenje, i ostale dragocenosti po najpovoljnijim (berzanskim cenama).
Takođe možete zameniti Vaš nakit za drugi, uz minimalnu doplatu. Isplata dragocenosti se realizuje odmah, nakon procene. Bavimo se i komisionom prodajom dragocenosti tako da kod nas možete po mnogo povoljnijim cenama kupiti zlatan nakit, satove i drago kamenje. U našoj radionici izrađujemo unikatne zlatne lance od našeg ili Vašeg zlata po najpovoljnijim cenama.
Ukoliko kod nas želite da prodate veću količinu dragocenosti naše obezbeđenje će vas ispratiti do željene destinacije.

Zalog
Na osnovu zaloga (zlato, drago kamenje, satovi, dukati, umetničke slike, tehnika, automobili) kod nas možete dobiti novčane pozajmice uz apsolutnu diskreciju i pravnu sigurnost.
Ugovori o zalogu se sklapaju na mesečnom nivou a samo Vi odlučujete o dužini trajanja pozajmice.
Vaš zalog možete podići svakog radnog dana osim nedelje s tim, što ste u obavezi da 24 časa ranije najavite Vaš dolazak.
Iznosi zaloga nisu limitirani, a novac se isplaćuje odmah po sklapanju ugovora.
Vaši zalozi se čuvaju u sefovima zvaničnih banaka i dostupni su Vam u svakom trenutku.
Ukoliko želite da založite Vaš automobil možete biti potpuno bezbrižni jer se Vaš mezimac u toku trajanja zaloga čuva u garažama koje imaju 24 časovno fizičko obezbeđenje.

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Postovani, meni je potrebno HITNO 3 000 eura. Moze li kao yalog kuca u Slankamenu. To je jedino sto imam na svoje ime.

Odgovori

postovanje zanimaju me uslovi pozajmice ukoliko je garancija nekretnina 23 kvadrata pancevo po papirimato je stambeni prostor ali je uredjen kao lokal u nivou ulice klima telefon aluminijumska solarija letos kompletno renoviran

Odgovori