Zlatara Mijić

Zlatara Mijić

Podaci

Bulevar Oslobođenja 45 Grocka , Beograd 011/850 07 84
http://www.zlataramijic.rs info@zlataramijic.rs
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Zlatara Mijić garantuje za kvalitet i finoću proizvoda od plemenith metala. Garantujemo da su svi predmeti proizvedeni po svim standardima savremenog zlatarstva što potvrđujemo i našim žigom na svakom predmetu. Od 1992. u srcu Grocke! Ručno rađene burme u kombinaciji belog, žutog i roze zlata. Spoj tradicionalne izrade i modernih tehnologija. Istražite naše modele ili ih doterajte po svom ukusu.

Popravke nakita
U našoj radionici vršimo popravke nakita od zlata ili srebra. Takodje kod nas možete očistiti vaš nakit i vratiti mu prvobitni sjaj.

Usluge graviranja
Zlatara „Mijić“ nudi uslužno graviranje burmi, satova, narukvica, privezaka, plastičnih ploča i upaljača.
Burme graviramo najsavremenijom digitalnom tehnikom, koja nam omogućuje da graviramo veliki broj različitih fontova, simbola pa čak i otiska prsta na burmama. Graviranje se radi dijamantskim nožem, metodom koja daje najbolje rezultate na plemenitim metalima. Sve burme kupljene u našoj radnji graviramo gratis.

Bušenje ušiju
Bušenje ušiju ili ušne resice se u našoj radnji vrši isključivo anti alergijskim Studex minđušama. Studex je vodeći brend u oblasti bušenja ušiju i antialergijskih modnih minđuša za sve uzraste. Mogu se pohvaliti sa više od 40 godina iskustva u oblasti proizvodnje instrumenata za bušenje ušiju, medicinskih minđuša i ostalih pratećih proizvoda. Njihovi sterilni proizvodi zadovoljavaju i premašuju čak i najstrože američke i evropske standarde i propise.
Od 2016. primenjujemo i novi sistem bušenja Studex System 75 koji je po mnogo čemu napredniji od starog bušenja klasičnim pištoljem.

Zamena baterija i kaiševa
Vršimo zamenu baterija u satovima i zamenu dotrajalih kožnih ili metalnih kaiševa. Koristimo „Sony“ baterije i Condor metalne i kožne kaiševe. Ukoliko ih nemamo na stanju ili imate neku posebnu želju, različite modele kaiševa možemo naručiti i zameniti u roku od 2 – 3 dana. Skraćujemo metalne narukvice za satove po meri a takođe vam možemo pomoći oko sitnijih popravki metalnih narukvica i dotrajalih iglica.

Otkup zlata
Kupujemo lomljeno i staro zlato, plaćamo u kešu na licu mesta po aktuelnim cenama. Sve što vam je potrebno je samo lična karta.
Zamenite staro ili zlato koje ne nosite za novi zlatni ili srebrni nakit!

Komentari

Ostavite odgovor