Zalagaonica Centar

Zalagaonica Centar

Podaci

Bul. Kralja Aleksandra 148 Zvezdara , Beograd 061/659 08 19 https://www.zalagaonicabeograd.com office@zalagaonicabeograd.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Pojam zaloge pronalazi se čak u Rimskom pravu. Reč je o dobijanju novčane pozajmice, za koju Vi neku svoju dragocenost dajete u zalog i u tom trenutku potpisujete ugovor. Ugovor se obično potpisuje na mesečnom nivou, ali se može i produžavati. Pored ostalog, predmet ugovora je i naknada zalagaonici za čuvanje založenih stvari.

ZALAGAONICA
Uz najbolje uslove i u potpunoj diskreciji, kod nas možete založiti zlato, tehniku, automobile, ali i nekretnine. Budite uvereni da osim Vas, iz zalagaonice neće izaći nijedan jedini podatak o detaljima zaloge. Strogo poštujemo Vašu privatnost! Bićete dočekani od strane stručnjaka iz oblasti procene vrednosti i trgovine, koji će svoje znanje upotrebiti u Vašu korist i u skladu sa realnim stanjem na tržištu, bez skrivenih namera. Naš rad je pod direktnom kontrolom Direkcije za mere i dragocene metale.

NOVČANE POZAJMICE
Izazovi današnjeg života i sve potrebe često nisu baš u skladu sa novcem, kojim raspolažemo. Upravo zbog toga, stotine zadovoljnih klijenata preporučuje nas svojim prijateljima, kada su u pitanju novčane pozajmice uz minimalnu kamatu. Kod nas Vam nikad neće zafaliti čuveni „jedan papir“, kao što je to u banci, već ćete traženi novac dobiti u najkraćem mogućem roku, uz sredstvo zaloga, naravno.

OTKUP DRAGOCENOSTI
Ukoliko raspolažete vrednim komadima zlata (lomljenog, neobrađenog, monetarnog, nemonetarnog…), srebra, satovima i drugim dragocenostima, koje više ne želite da posedujete ili Vas finansijska situacija primorava na to, donesite ih kod nas i odmah ćemo izvršiti besplatnu procenu, a potom ga i otkupiti ukoliko Vam cena odgovara. Međutim, ukoliko ste za neki predmet lično vezani i ne želite da ga prodate, nudimo mogućnost da ga kod nas založite, a kada i ako budete želeli – otkupite.

Pozovite nas za sve informacije i pitanja. Vrlo rado ćemo Vas posavetovati i razrešiti nedoumice. Za nas je svaki klijent dragocen i zlata vredan!

Komentari

Ostavite odgovor