Zlatara Tanasković

Zlatara Tanasković

Podaci

Zmaj Jovina 20 Zemun , Beograd 011/373 10 05
060/373 10 05
http://www.zlataratanaskovic.com info@zlataratanaskovic.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
09:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

O Zlatari Tanasković
Zlatara Tanasković počela je sa radom 1995. godine, kada je Goran Tanasković nastavio tradiciju starih i iskusnih majstora zlatarske proizvodnje Juvela. U Zlatari Tanasković dobro poznajemo stari zanat i tradicionalne načine izrade i popravke zlatnih proizvoda, ali pratimo i trendove i izrađujemo i moderan nakit savremenog dizajna. Takođe, u dogovoru sa vama, možemo izraditi komad nakita po vašoj želji.
Svesni ekonomske situacije i različite kupovne moći, potrudili smo se da se u našoj ponudi nađe nakit koji odgovara mušterijama različitog materijalnog statusa – od vrlo povoljnog do ekskluzivnog nakita.
Pored burmi i vereničkog prstenja, kod nas možete kupiti ogrlice, narukvice, prstenje, minđuše, priveske i zlatne dukate. Za sve koji vole nakit sa cirkonima i poludragim i dragim kamenjem, nudimo veliki izbor modela, a posebno smo ponosni na jedinstven dijamanstski nakit koji može zadovoljiti baš svačiji ukus. U ponudi imamo burme, ogrlice, minđuše napravljene od najfinijih dijamanata.
Najbolji način da se uverite u sve ovo jeste da nas posetite, a više o našim proizvodima možete pronaći i na našoj internet stranici.

Burme
Burme su nezaobilazan deo venčanja i simbolizuju trajanje, večnost i neraskidivost. Razmena burmi je prvi korak koji mladenci čine nakon skapanja braka. Burme se, kao i vereničko prstenje, nose stalno – bez obzira na okolnosti ili odevnu kombinacu. Zbog toga je važno da burma, pored toga što odgovara vašem ukusu i željama, bude udobna i kvalitetna.
U ponudi Zlatare Tanasković možete pronaći burme različitog oblika i dizajna – ravne, anatomske, poluokrugle, matirane… Sve burme izrađujemo u belom, žutom i roze zlatu, kao i u kombinaciji boja. Burme od belog zlata su trenutno najpopularnije i one su veoma postojane, a mi ih izrađujemo sa puno pažnje i kvalitetno.
Deo naše ponude čine klasične burme, burme sa brilijantima, burme sa cirkonima, dijamatnirane burme… Sigurni smo da ćete kod nas pronaći burme po vašem ukusu.

Vereničko prstenje
Verenički prsten označava želju i spremnost za započinjenje bračnog života i znak je večne ljubavi. U našoj kulturi, verenički prste se nosi i nakon zaključenja braka, što znači da se kupuje za ceo život. Zbog zoga verenički prsten treba da bude nežan, suptilan i različit od drugog prstenja, ali i udoban i kvalitetan. Zato kod izbora vereničkog prstena ne treba štedeti.
Zlatara Tanasković izrađuje vereničko prstenje od belog zlata, koje je najpopularnije, kao i vereničko prstenje od žutog zlata. U našoj ponudi je i glamurozno vereničko prstenje Tutti Frutti. Međutim, ako želite verenički prsten koji na pravi način simbolizuje večnost, onda je naša preporuka vereničko prstenje sa brilijantima.

Otkup zlata
Zlatara Tanasković vrši otkup zlata, zlatnog nakita, dukata, lomljenog zlata, zubnog zlata, belog zlata, finoće zlata od 14k, zlata 18k, zlato 22k, zlato 24k, zlato 999k i čak zlato od 9k.
Cena otkupa zlata u Zlatari Tanasković je vrlo povoljna, a ono što je najvažnije je da isplatu vršimo odmah. Otkup se vrši na taj način što stručno lice na licu mesta proverava finoću zlata, zatim se težina zlata izmeri na vagi koja je dostupna i vidljiva i vama, i na kraju se isplata vrši u gotovini. Otkup zlata se vrši samo od punoletnih lica, uz ličnu kartu.
Skrećemo pažnju da zlato treba prodavati u zlatarskim radnjama, u kojima su zaposlena stručna lica i koje poseduju baždarene vage. Vage se proveravaju na godinu dana i moraju biti tačne, što kontroliše i nadležna inspekcija.

Sve o otkupu zlata možete naći na našoj inernet stranici Otkup Zlata.

Zlatara Tanasković je otvorila novu lokaciju, i to u bulevaru Kralja Aleksandra 24 (011/324 26 54).

Komentari

Ostavite odgovor