Zlatara Tanasković

Zlatara Tanasković

Podaci

Zmaj Jovina 20 Zemun , Beograd 011/373 10 05
060/373 10 05
http://www.zlataratanaskovic.com info@zlataratanaskovic.com

O kompaniji

Leta ’95. godine sa završenim zlatarskim zanatom nastavljena je tradicija izrade zlatnog nakita pod imenom „Zlatara Tanasković“. Umeće starih iskusnih majstora zlatarske proizvodnje Juvela
preneto je na Gorana Tanaskovića kao mladog i perspektivnog čoveka koji želi da održi duh starog zlatarskog zanata.
Uz dobro poznavanje starog zanata, izrade i popravke zlatnih proizvoda, on je i majstor modernog doba. Zapravo, on je mlad čovek koji voli i mora da prati trenutni trend na tržištu, tako
da u zlatari Tanasković možete naći proizvode od starog tradicionalnog nakita do modernog nakita sa savremenim dizajnom. U određenim slučajevima i po potrebi možemo i ručno izraditi
komad nakita, ako je to Vaša želja.
Budući da se nalazimo na tržištu sa veoma niskom kupovnom moći, zlatara Tanasković pokušava da cenama izađe u susret svakoj mušteriji sa različitim materijalnim statusima.

Najbolji način da se uverite u sve ovo jeste da nas posetite.

Više o nama potražite na našim sajtovima :
www.zlatarebeograd.com
www.zlatarezemun.com

Burme od belog zlata
Burme napravljene od belog zlata su postojane. Pošto u prirodi ne postoji belo zlato, ono se dobija legiranjem žutog zlata i barem jednim belim metalom, obično su to nikl ili paladijum.
Osobine belog zlata zavise od metala i njihovih odnosa koji su korišćeni prilikom legiranja. Legure zlata i nikla su čvrste, pa se zbog toga koriste za izradu prstenja i burmi. Ponekad se dodaje i platina da bi legura dobila na težini i da bi boja imala bolju postojanost. Dok pojedine legure belog zlata zadržavaju sjaj, većinu ih je potrebno obložiti tankim slojem rodijuma i tako dobijamo i burme u belom zlatu vrhunskog kvaliteta, ali tamnijeg sjaja u poređenju sa platinom i srebrom. Nekada su legure belog zlata bile jako skupe pa je i cena belog zlata bila veća. Danas su se cene belog i žutog zlata izjednačile. Burme od belog zlata u našoj prodavnici su odrađene kvalitetno, sa puno pažnje, a modeli sa puno stila.
Ako se odlučite za nas, pogledajte burme na našem sajtu.
Odaberite burme koje Vam se dopadaju na sajtu www.burme.org

Vereničko prstenje
Verenički prsten se kupuje iz ljubavi i nosi ceo život. Svaki prvi korak u bračnom životu započinje vereničkim prstenom. Nekada je on bio samo venčai prsten, a sada znak da partner obećava skorašnje venčanje i večnu ljubav koja se kruniše burmama. Verenički prsten treba da bude nežan, suptilan i različit od drugog prstenja. Njegov jednostavan kružni oblik pokazuje ljubav koja nema kraja. Zato, kada se odlučujete za verenički prsten, nemojte štedeti, već tražite kvalitet koji će večno trajati, a mi ćemo Vam u tome pomoći. Nije važno da li je brilijant od 0,10 karata ili 1 karat, da li košta 10000 din ili 10000 eura, simbolika je ista. Sušta istina da verenički prsten jeste ljubav, a dijamant jeste zauvek. Ne treba se plašiti izbora boje zlata. Treba imati u vidu da se verenički prsten nosi dugi niz godina. Sav ostali nakit se menja, ali verenički prsten i burma ostaju stalno na ruci. Iz ostaog navedenog dolazimo do zaključka da verenički prsten treba da bude vrlo kvalitetno napravljen, ni taman, ni preglomazan, već, jednom rečju udoban.
Našu ponudu vereničkog prstenja pogledajte na sajtu www.verenickoprstenje.org.

Otkup zlata
OTKUP ZLATA – 14 karata (585)
OTKUP ZLATA – 18 karata (750)
OTKUP ZLATA – 20 karata zubno zlato (833)
OTKUP ZLATA – 21.6 karata zlatni nakit (900)
OTKUP ZLATA – 21.6 karata dukati strani i domaći (900)
OTKUP ZLATA – 22 karata zlatni nakit (916)
OTKUP ZLATA – 22 karata dukati strani i domaći (916)
OTKUP ZLATA – 23 karata zlatni nakit (958)
OTKUP ZLATA – 23.6 karata dukat Franc Jozef od (3.5g. i 14g.) (986)
OTKUP ZLATA – 24 karata Fine Gold (999,99)
CENA ZLATA FORMIRA SE SVAKODNEVNO

Otkup zlata – Beograd, Novi Beograd, Zemun

Vršimo otkup zlata, zlatnog nakita, dukata, lomljenog zlata, zubnog zlata, belog zlata, finoće zlata od 14k, zlata 18k, zlato 22k, zlato 24k, zlato 999k i čak zlato od 9k.
Kod otkupa zlata, cena zlata je povoljna, a što je najbitnije, isplata je odmah.

Važna napomena: Zlato treba prodavati u zlatarskim radnjama, koje poseduju baždarene vage, koje se proveravaju na godinu dana i koje moraju biti tačne, zbog kontrola inspekcija, a ne u neproverenim objektima.

Napomena: Otkup zlata se vrši samo od punoletnih lica uz ličnu kartu. Otkup zlata se vrši na licu mesta zapravo, proverimo finoću zlata, izmerimo na vagi koja je dostupna Vama da možete videti gramažu i plaćamo u gotovini.

Sve o otkupu zlata možete naći na sajtu www.otkupzlata.co.

Komentari

Ostavite odgovor