Italijanski srebrni nakit Perla-M

Italijanski srebrni nakit Perla-M

Podaci

Kumodraška 170 Voždovac , Beograd 063/264 184 silverperlam@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Perla-M Silver u svojoj ponudi ima italijanski srebrni nakit vrhunskog kvaliteta prefinjenog dizajna. Nudimo veliki izbor sitnih minđuša – u svakom trenutku preko 100 različitih modela. Tu su i privesci, ogrlice, narukvice, lančići, kao i veliki izbor prelepog prstenja.

Srebro, koje mi imamo u ponudi, ne oksidira i ne menja boju, najvišeg je kvaliteta, i već sad imamo veliki broj stalnih kupaca.

Pored velikog izbora srebrnog nakita, izrađujemo po slici od donetog materijala i predmete od zlata, vršimo popravku zlatnog i srebrnog nakita, nizanje bisera na čvoriće, bezbolno bušenje ušiju, izradu imane na lančiću, u zlatu i u srebru, graviranje…

Pridružite se i našem fb profilu!

Komentari

Ostavite odgovor

21 komentara

Odusevljena sam brzinom ,kvalitetom i uslugom izrade imena na lancicu,danima sam svuda po gradu kao i po internetu trazila ko ima najlepsi font i cije ime izgleda najlepse kada se izradi i to je definitivno Perla M,u 19.30 sam porucila 2 imena na lancicu,ujutru u 9h su me zvali da je gotovo,a sjaj a izgled sve preporuke…pokazali su mi i sta sve pored imena rade tu su razni oblici i zelje kupaca koje oni pretvore u srebrni ili zlatni nakit po zelji…odusevljena sam priveskom bebina stopala na jednom stopalu izgravirano je bebino ime a na drugom datum rodjenja…febomenalno…

Odgovori

Moji utisci cu sjajni i moram reci da je ovo jedna od najboljih zlatara u srbiji

Odgovori

Super radnja sa super nakitom, divna gazdarica sa pravim savetima za poklone dragim osobama! Sve u svemu – ne propustite da ih posetite!

Odgovori

Omiljeni komadi mog nakita su kupljeni upravo u radnji Perla – M Silver :)
Srebrni nakit koji izgleda kao belo zlato – savrseno!

Odgovori

Plemeniti metal mesecevog sjaja od koga se izraduje nakit kao i predmeti razlicitih upoterbnih vrsta, poznat je preko 3000 godina što nam dokazuju arheološka nalazišta starog Egipta, a kasnije stare Grcke i Rima. I danas je srebro u širokoj upotrebi u celom svetu. Njegov sjaj, kovnost i elasticnost ujedno su i karakteristike koje mu daju lepotu i funkcionalnost pri izradi nakita.
Kod nas možete pronaci veliki izbor najkvalitetnijeg moderno dizajniranog prstenja, minduša, narukvica, privezaka, lancica… Perla M Silver

Odgovori

Svima svima puno Hvala,divno sam se osecala citajuci sve ove predivne komentare…Presrecna sam… :***

Odgovori

Radnja je mala i slatka, lepo sredjena, a nakit je fantastican! Veliki izbor nakita fenomenalnog dizajna (privesci, mindjuse, narukvice prstenje – sve obozavam!), a cene su korektne i pristupacne. Uvek sam u velikim dilemama (i trilemama) sta da izaberem.
A tek kolekcije Nomination i My Bon Bons…. prelepo!!!
O Milici, vlasnici radnje, imam samo reci hvale. Preslatka i veoma ljubazna osoba, koja je uvek nasmejana i spremna da pomogne svojim stvarno strucnim savetima!
Veeeliiikiii pozdrav za nju i za njenog ‘asistenta’ :-)

Odgovori

nakit…kvalitetan,moderan,nesvakidasnji…a Mica…uvek nasmejana,ljubazna…sve pohvale za perla M silver

Odgovori

Sve pohvale za ogromaaan izbor prelepog nakita i pristupacne cene.Zaista mozete naci za svakoga po nesto.Mica je divna,uvek vedra i nasmejana,beskrajno ljubazna i strpljiva,spremna svakome da pomogne pa cak i onim naj neodlucnijim.Samo reci hvale.

Odgovori

Topla preporuka za Perla M Silver! Nakit je divan i kvalitetan, a Milica kreativna, ljubazna i prava umetnica. Odusevljena sam unikatnim mindjusama i priveskom koji je Milica osmislila i izradila za mene.
Veliko hvala, sa zeljom da se i dalje druzimo!

Odgovori

Prelepe proizvode, svetskih brendova, po pristupacnoj ceni,
uz idealnu uslugu, mozete ocekivati u ovoj radnji….

Odgovori

VECITO NASMEJANA DEVOJKA .NAPRAVI SVE STO MOZETE DA ZAMISLITE OD SREBRA .BUSENJE NOSA I TO TAKO BEZBOLNO . SVAKA CAST SAMO TAKO NASTAVITE

Odgovori

Odlican kvalitet, prijatan ambijent, savrsena usluga, sve u svemu radnja u kojoj mozete uzivati, sa stilom…. Veliki pozdrav M&N!!!

Odgovori

Veliki i kvalitetan izbor.Nude mnogo paznje i posvecenosti ,u ispunjavanju zelja klijentima.Znaju da upute i preporuce.Sve pohvale.

Odgovori

Obozavam Perlu m silver
Divan izbor nakita, uvek sebe obradujem
Necim novim :)
Ali jos draze mi je da vidim uvek nasmejanu
I ljubaznu Micu. Svaka cast zaista na svemu.

Odgovori

Jedinstvena radnja, po mnogo čemu… Od nakita do veoma ljubazne vlasnice koja je tu da svakome izađe u susret. Iako je znam odmalena, nisam pristrasna, već sam veoma objektivna kada se radi kako o njoj tako i o proizvodima u njenoj radnji… Zapravo, veoma sam bila srećna kada sam mogla da se pohvalim da mi komšinica drži radnju nakita (za svačiji budžet), radnju gde vas niko neće mrsko pogledati ako ništa ne kupite već će vam poželeti da se opet vratite… Radnju iz koje izlazite sa osmehom, jer je se vlasnica svojski potrudila da vam ceo nakit koji ima pokaže, tako da na kraju ni ne znate koji primerak da odaberete. Narodnim jezikom rečeno, radnja sa veoma lepim primercima nakita, prijatnom atmosferom i još boljom ljubaznošću prodavačice.

Odgovori

Kada udjete Perlu-M dočekače vas najljubaznija vlasnica sa prelepim nakitom.Posetite je i nećete pogrešiti.Ako bi trebala da dam ocenu od 1-5 verujte bila bi to ogromna petica.Videćete bićete oduševljeni.

Odgovori

Radnja je prelepa, osoblje i vise nego profesionalno, uvek ljubazni i spremni da izadju u susret svim zahtevima svojih musterija kao i da daju jako korisne savete. A nakit, nakit je posebna prica. Probrani komadi sa ukusom ali za svaciji ukus, prefinjen, kvalitetan i nadasve lep i pristupacan. Kada udjete u Perla-M Silver, necete znati gde da pre pogledate i bicete ocarani i vratiti se ponovo sigurno.

Odgovori

Zaista fenomenalan izbor modela najmodernijeg nakita. Sve pohvale za asortiman i kvalitet ponude. Idealno mesto gde se lako moze pronaci originalan poklon za drage osobe, ali gde i sebe mozete pocastiti nekim izuzetnim komadom nakita (sto i sama cesto cinim) :-). Radujem se novim kolekcijama… Najbolji ste!

Odgovori

Vrlo veliki izbor nakita,pogodnog za najralicitije prilike i stilove,od sportskog do elegantnog,veoma ljubazno i usluzno osoblje,povoljne cene i naravno moja omiljena MY BON BONS kolekcija konacno i na domacem trzistu. Sve pohvale od srca!

Odgovori

Često kupujem u ovoj maloj slatkoj radnjici nakit za ćerku,suprugu i prijateljice. Uvak nađem nešto novo,lepog dizajna i interesantne forme.Preporučujek je svakome ko ima ukusa.

Odgovori