Vila Cortina

Vila Cortina
od 25€

Podaci

Erska 135 Naselje Đurkovac , Zlatibor 063/490 370, 064/190 07 62 http://www.vilacortinazlatibor.com vilacortina@gmail.com

O kompaniji

Vila Cortina je smeštena u mirnom, prelepom delu Zlatibora. U ponudi ima dva komforna apartmana. U neposrednoj blizini nalaze se tri restorana domaće i internacionalne kuhinje, otvoreni bazen sa slanom vodom, kao i prehrambena prodavnica.

APARTMAN 1
Apartman u svom sastavu ima 2 spavaće sobe sa 2 bračna kreveta, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu. Apartman je pokriven signalom bežičnog (WiFi) interneta, u jednoj od soba nalazi se LCD TV sa kablovskom televizijom. Može ugostiti do 4 osobe.

APARTMAN 2
Apartman u svom sastavu ima jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom, veliku dnevnu sobu sa 2 ležaja, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu. Pokriven je signalom bežičnog (WiFi) interneta, u dnevnoj sobi se nalazi LCD TV sa kablovskom televizijom. Može ugostiti do 4 osobe.

Komentari

Ostavite odgovor

15 komentara

Dobro vece, imate li sta slobodno od apartmana… Dosli bi u subotu… Ako imate posaljite slike, pa cemo videti, na par dana… Moze… I cena.. Hvala…

Odgovori

Poštovani,

interesuje me najam vašeg apartmana sa dve spavaće sobe za četiri odrasle osobe u periodu od 30.12.-2.1. Da li imate slobodno i koja bi bila cena za te tri noci?

Hvala unaprijed!

Odgovori

postovani ,da li imate slobodan apartman za porodicu sa dvoje male dece 7 i 3 godine u periodu 18.08.20.08.2017 i koja cena je za te dve noci.pozdrav

Poštovani interesuje me najam vašeg apartmana sa dve spavaće sobe za četiri odrasle osobe uperiodu od 20.08.2016. Da li imate slobodno i koja bi bila cena za 7 noći.
Hvala.

Odgovori

Poštovana, U periodu koji vas interesuje imamo slobodan apartman 1 a cena za 7 noćenja za 4 osobe iznosi 245 evra ukupno. Za rezervaciju mi pošaljite lične podatke i kontakt telefon na mejl vilacortina@gmail.com ili me kontaktirajte putem telefona na 063 490 370 a ja ću vam proslediti instrukcije za uplatu avansa.
Pozdrav sa Zlatibora
Aleksandar

Poštovani, da li imate slobodan apartman od 02.06-05.06 za četiri osobe i koja je cijena? Hvala

Odgovori

Poštovana,
U periodu koji vas interesuje imamo slobodan apartman 1 a cena za 3 noćenja za 4 osobe iznosi 90 evra ukupno. Za rezervaciju mi pošaljite lične podatke i kontakt telefon na mejl vilacortina@gmail.com ili me kontaktirajte putem telefona na 063 490 370
Pozdrav sa Zlatibora

Postovani, da li imate smjestaj od 15.01.-18.01. za 8 osoba. Kolika bi bila cijena za ta tri nocenja? Ukoliko nemate bio bih vam zahvalan da mi preporucite solidan smjestaj u vecem apartmanu ili vikendici dostupan ski stazama. Pozdrav iz Sarajeva..

Odgovori

Postovani,
da li imate slobodan apartman sa dve odvojene spavace sobe i dnevnim boravkom,kao i grejanjem u periodu od 08.-17-.01.2016 godine i koja je cena?

Odgovori

Da li je slobodno u periodu od31.12-10.01.16 za porodicu sa troje djece I koja je
ukupna cijena. Pozdrav od Zorana

Odgovori

Postovani,

Da li su slobodni apartmani od 13.do 17.08 ( 4 nocenja ) za dvije porodice ( 2 + 2 I 2 + 1 ). Kolika bi bila cijena, kao I koji je nacin rezervacije ? Da li ima dvoriste ispred apartmana koja se moze koristiti…parking?

Hvala

Srdacan pozdrav

Odgovori

Poštovani,
U periodu koji vas interesuje nemamo slobodnih apartmana, tek od 22.avgusta imamo jedan slobodan apartman. Kuća ima veliko dvorište sa stolom i klupama koje možete koristiti i naravno parking.

Postovani da li ima slobodnih termina u septembru, koja je cena apartmana, za bracni par sa detetom od 2 godine?

Odgovori

Poštovana,
U septembru imamo još slobodnih apartmana a cena za tri osobe u vansezoni ide od 20 do 30 evra po noćenju u zavisnosti od dužine boravka pa bi za boravak od 10 i više noćenja cena bila 20, za 5 i više 25 a za manje od 5 bila bi 30 evra po noćenju. Za rezervaciju mi pošaljite lične podatke i kontakt telefon na mejl vilacortina@gmail.com ili me kontaktirajte putem telefona na 063 490 370
Pozdrav sa Zlatibora
Aleksandar

Apartmani su novi, moderni, funkcionalno – za svaku pohvalu. Preporučujem :)

Odgovori