Apartmani Deki

Apartmani Deki
od 40€

Podaci

Miladina Pećinara bb Naselje Đurkovac , Zlatibor 064/172 22 26, 060/300 65 30 http://www.facebook.com/Zlatibor.apartmani.centar/ darko_tibor@yahoo.com

O kompaniji

Apartmani Deki se nalaze u neposrednoj blizini hotela Mona. U ponudi su apartmani sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom, a predviđeni su za smeštaj od dve do četiri odrasle osobe.

Gostima su na raspolaganju besplatan wi-fi, kablovska TV, parking pod video nadzorom, balkon terasa, a za hladne zimske dane, tu je etažno grejanje. U blizini apartmana se nalazi market, catering, restorani, tržni centar, a za relaksaciju, tu su bazen i wellnes hotela Mona, koje gosti mogu koristiti prema važećem hotelskom cenovniku.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Zdravo nie sme od Kavadarci Makedonija. Sakame da ve posetime od 13 do16 april znaci ni treba apartman za tri nokevanja.Nie sme dvajca vozrasni I dve deca 11 I 10 god.Ve molam cena za trite nokevanja.I uste edna informacija dali ako nokevame kaj vas bi mozele da go koristime SPA centarot vo hotel Mona se razbira da si platime.Pozdrav cekam odgovor.

Odgovori