Apartmani Geber

Apartmani Geber
od 40€

Podaci

Krfska 2A Naselje Golija , Zlatibor 064/256 83 14 http://www.geberapartments.com info@geberapartments.com

O kompaniji

Objekat, u kom su smešteni apartmani Geber, okružen je zelenilom i šumom, a useljen je početkom 2017. godine. Nalazi se na atraktivnoj lokaciji, na uzvišenju, nedaleko od centra. Odiše toplinom, ekskluzivnošću i prilagođen je brdsko-planinskom ambijentu. Poseduje panorama lift, a gostima su obezbeđena dva komforna garažna mesta. Ispred objekta se nalazi javni parking.

Komforni apartmani Geber su predviđeni za boravak do 4 osobe. Svaki apartman se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Spavaća soba je opremljena francuskim ležajem, dok se u dnevnom boravku nalazi ugaona garnitura na razvlačenje. Kuhinja i trpezarija su kompletno opremljene, što apartmane Geber, zajedno sa činjenicom da su opremljeni dovoljnim brojem ormana i plakara, čini pogodnim za duže boravke. Između ostalog, gostima su na raspolaganju mikrotalasna peć, toster, posuda za zagrevanje vode, električna mutilica za nes kafu, pegla, daska za peglanje i fen.

Svaki apartman je opremljen sa dva plazma televizora od 43“ i 32“, sa kablovskim priključkom koji obezbeđuje više desetina domaćih i inostranih programa, kao i zasebnim WiFi internetom, brzine 50/3 MB/s.

Nezavisno grejanje omogućava samostalno regulisanje temperature u apartmanima.

Gosti mogu mirno da spavaju, jer su apartmani Geber zaštićeni sistemom protiv požara, pa se u svakoj prostoriji nalazi više indikatora dima sa alarmnim uređajem.

Pušenje nije dozvoljeno u apartmanima, ali je terasa, opremljena garniturom za sedenje, predviđena za pušače.

Nije dozvoljeno uvođenje kućnih ljubimaca.

Po potrebi, gostima se može staviti na raspolaganje hotelski krevetac, kao i stočić sa stolicom za decu.

Na 150 metara od objekta, nalazi se dobro opremljena prodavnica mešovite robe.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Zdravo
Dali imate dva slobodna apartmana pogodne za 8 odraslih osoba i jedno dete od 4 godine za period od 30.12.2017- 02.01.2018 i koja je cena za ovaj period.Pozdrav i sve najbolje

Odgovori

Postovani,
Zanima me cena najma apartmana za period od 08.01.2018.-13.01.2018. za 4,odrasle osobe i dete od 7 god. Unapred hvala.
Pozdrav

Odgovori

Postovani,
interesuje nas da li u periodu od 02.01.-06.01.2018. imate slobodno za 4 clanu porodicu i kolika je cena_
Hvala,

Odgovori