Apartman Viola

Apartman Viola
od 25€

Podaci

Bele vode BB Naselje Zova , Zlatibor 064/650 12 96, 064/123 32 27 tatjanamil@telekom.rs

O kompaniji

Luksuzno opremljen apartman Viola, pogodan je za boravak do 5 osoba. Nalazi se u novoizgrađenom kompleksu Zlatiborski Konaci, u konaku br. 6 – apartman 10.
Pogodan je za duže i kraće boravke, zahvaljujući kompletno opremljenoj kuhinji (frižider, ravna grejnu ploču, ugradna rernu, posuđe, pribor). Dnevni boravak je opremljen ugaonom garniturom na rasklapanje, garderoberom, trpezarijskim stolom, stolicama i klub stočićem. Pored navedenog, apartman čine još i odvojena spavaća soba sa bračnim krevetom, kupatilo sa peškirima, fenom i tuš-kabinom, kao i terasa sa garniturom za sedenje.

Apartman Viola je opremljen novim LCD televizorima, u dnevnom boravku i u spavaćoj sobi, sa kablovskom TV. Gostima je na raspolaganju i besplatan WiFi internet.

Temperatura u apartmanu se reguliše pomoću termostata.

U kompleks mogu ući samo gosti apartmana u sklopu istog, pa je bezbednost na najvišem nivou. Video-nadzor i rampa sa daljinskim upravljačem, kao i recepcija (00-24h) to garantuju.

Parking je obezbeđen.

Uz doplatu, moguća je upotreba spa centra, saune, bazena, igraonice za decu, rentiranje bicikli, a koji se nalaze u sklopu kompleksa.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Postovana,
da li Vam je slobodan termin od 01-04 februara?
Koja je cena za 3 noci, 4 osobe?

Hvala.

Odgovori

Da li imate slobodan smestaj u apartmanu viola od 30.12 do 2.01.2018 i koja je cena

Odgovori

Dragana,

aprtman je još uvek slobodan u tom periodu. Cenu možete videti i na site zlatiborapartmani.rs ako izaberete odgovarajući datum u kalendaru.

Od 30.12.2017 do 2.1.2018 cena je 100€ dnevno.

Ako imate još nekih pitanja na raspolaganju sam.

Srdačan pozdrav, Tanja

Pozdrav, Tanja