Avio karte Play Travel

Avio karte Play Travel

Podaci

Požeška 63 Čukarica , Beograd 011/305 93 14
http://www.playtravel.rs avio@playtravel.info

O kompaniji

Letite sa nama – upoznajte svet!

AVIO KARTE ZA SVE DESTINACIJE

Turistička agencija Play Travel je specijalizovana agencija za prodaju avio karata za sve destinacije. Prednost rezervisanja i kupovine avio karata kod nas je što sve možete da obavite od kuće, iz kancelarije ili sa nekog drugog mesta.

Na raspolaganju Vam je naš sistem za online rezervaciju avio karata, a ukoliko niste sigurni u svoj izbor, tu je ljubazno i stručno osoblje našeg CALL CENTRA na brojevima +381 65 872 83 50 i +381 65 872 83 51 koje će Vam u svakom trenutku pomoći da nađete najpovoljniji način da stignete do Vašeg odredišta bilo gde u svetu i u vreme koje Vama odgovara.

Kupljenu avio kartu možemo Vam dostaviti i u elektronskom obliku sa svim informacijama u vezi sa Vašim putovanjem, a plaćanje je moguće obaviti kreditnim karticama, putem opšte uplatnice, naloga za prenos ili u prostorijama naše agencije.

Naša agencija korisnik je najvećeg rezervacionog sistema na svetu „Amadeus“ koji Vam omogućava da rezervišete Vašu kartu bez obzira gde se u tom trenutku nalazite po najpovoljnijim cenama.

U svakom trenutku na raspolaganju Vam je nekoliko načina da stignete do Vašeg odredišta, a mi ćemo Vam pomoći da izaberete onu koja će Vam omogućiti da u što kraćem roku i što udobnije stignete do željenog mesta po atraktivnim cenama.

AVIO KARTE ZA SVE DESTINACIJE
Amsterdam
London
Atlanta
Madrid
Bangkok
Minhen
Barcelona
Moskva
Berlin
New York
Copenhagen
Paris
Čikago
Rim

NAPOMENA: Što je više vremena preostalo do datuma Vašeg polaska, imate veći izbor slobodnih mesta i mogućnost da ostvarite određene popuste pri kupovini avio karata.

Iskoristite promotivne pogodnosti koje nude avio kompanije; pratite nas preko društvenih mreža:
Facebook
Google+
Twittera (@Play_Travel)

…i budite u toku sa najnovijim dešavanjima iz sveta avio transporta.

Kupovinom avio karata preko agencije Play Travel obezbedićete sebi siguran i udoban let, a mi ćemo se potruditi da Vam uvek damo razlog više da i sledeći put dođete kod nas.

Komentari

Ostavite odgovor