Ketering za vrtiće i škole Zalogajčić

Ketering za vrtiće i škole Zalogajčić

Podaci

Braće Jerković 112b Voždovac , Beograd 060/640 88 01, 060/640 88 06 https://decijisvet.rs/zalogajcic-plus/ zalogajcicbg@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
06:00
16:00
06:00
16:00
06:00
16:00
06:00
16:00
06:00
16:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Sveže, zdrave i ukusne obroke, koji se svakodnevno pripremaju za naše mališane u kuhinji Predškolske ustanove “Dečiji svet”, možemo ponuditi i putem keteringa Zalogajčić svima koji su zainteresovani za takvu vrstu usluge.

Zalogajčić posluje od 2010. godine, ali smo, kao mlado i perspektivno preduzeće, uspeli da zauzmemo značajno mesto među ketering firmama u Srbiji, zahvaljujući našim kvalitetnim i, iznad svega, zdravim obrocima.

Osnovna delatnost našeg keteringa podrazumeva proizvodnju toplih obroka, suvih obroka, pekarsko-poslastičarskih proizvoda i distribuciju istih do naših potrošača.

Sve namirnice skladište se i prerađuju pomoću najsavremenije opreme i tehnologije. Priprema hrane se vrši na visokom higijenskom nivou i strogo kontroliše od strane Centra za ispitivanje namirnica. O kvalitetu proizvoda brine se stručni tim tehnologa i nutricionista.

Mi vam nudimo automatski zapakovane i dozirane obroke koje čine:
1. glavno jelo, prilog, salata, hleb i kolač, ili
2. glavno jelo, supa, prilog, salata i kolač, ili
3. glavno jelo, salata, hleb.

Hrana se pakuje u polipropilenske posude, a zatvara polietilenskom folijom, vakumiranjem. Na ovaj način smanjuje se mogućnost kontaminacije hrane. Uz svaki obrok dobijate pribor za jelo i opremu za uklanjanje ostataka hrane.

Vodimo računa o kvalitetu svake namirnice i obroka, kao i o kvalitetu poslovanja uopšte, što dokazuje posedovanje HACCP-a i poštovanje ISO standarda.

Komentari

Ostavite odgovor