Ketering Iz Mamine Kuhinje

Ketering Iz Mamine Kuhinje

Podaci

Voždovac , Beograd 061/448 44 77 http://izmaminekuhinje.rs izmaminekuhinje011@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
06:00
12:00
06:00
12:00
06:00
12:00
06:00
12:00
06:00
12:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Verujemo da ćete se složiti sa nama kada kažemo da hranu iz mamine kuhinje ništa ne može zameniti. Mama uvek zna najbolje, mamine ruke uvek su zlatne, mama će uvek dati sve od sebe. Mama je jedna jedina, nezamenljiva. Pa tako i njena jela.

 

I kako se onda prilagoditi brzoj hrani koja je okupirala svet? Kako počastiti prijatelje ili rodbinu domaćim jelima, kada za to nemate ni vremena ni recepte „iz glave“ koje su imale vaše mame, kojima je uvek bilo najvažnije – samo da je iz domaće radinosti. Kako vaše dete da dobije kvalitetan obrok kada je veštačko sve popularnije i sve zastupljenije? Čak ni tamo gde piše domaće, često više nema ni „d“ od domaćeg.

 

Od danas, više nećete morati da razbijate glavu oko toga gde da jedete i kako zdravo da se hranite. Tu je baš ono što dolazi iz mamine kuhinje, spremno da stigne na vašu adresu.

 

Ketering „Iz mamine kuhinje“ i te kako ima šta da vam ponudi – kvalitetno i zdravo.

 

Ketering Iz Mamine Kuhinje Beograd

 

O nama

 

Ketering „Iz mamine kuhinje“ se nalazi na Voždovcu u Beogradu i mali je porodični biznis koji se vodi samo jednim motom – kvalitet uvek i po svaku cenu ispred kvantiteta.

 

Domaća, uvek sveža hrana spremljena od pažljivo odabranih namirnica, a koja dolazi od proverenih dobavljača sa kojima je ostvarena dugogodišnja saradnja, učiniće da uživate svim čulima, baš kao što ste i nekada, dok niste ni znali za nešto drugo osim za maminu hranu.

 

Ketering Iz Mamine Kuhinje Beograd

 

Čak i da ste pronašli omiljeni restoran sa kvalitetnom hranom, teško je svakodnevno izdvojiti vreme za odlazak na ručak ili večeru, pa su zajednički obroci sve ređi, a užurbani tempo nam i ne dozvoljava da satima stojimo kraj šporeta kako bismo pripremili kvalitetan obrok.

 

Isto tako, vrlo dobro znate koliko je zdrava ishrana kod dece važna još od najranijeg doba, ali malo kome posao dozvoljava da dane provodi sa detetom i stopostotno brine o tome šta jede. Bilo da se radi o vrtiću ili školi, jednostavno je neizvodljivo da danonoćno bdite nad vašom bebom, školarcem ili tinejdžerom.

 

I za to postoji rešenje, jer ketering „Iz mamine kuhinje“ svakodnevno priprema obroke za:

– vrtiće

– škole

– zaposlene

– proslave

– koktele

– slavlja

 

Ketering Iz Mamine Kuhinje Beograd

 

Zadvoljstvo klijenata i pažljivo probrana hrana ono je što je keteringu „Iz mamine kuhinje“ na prvom mestu, a uspešna saradnja sa brojnim klijentima pravi je dokaz tome. I ne samo to. Tu su i brojne preporuke koje su vam istinska garancija da se nalazite na pravoj adresi.

 

I kada dobra hrana dođe do vašeg stomaka, nećete više ni pomišljati da je zamenite nečim što nije „iz mamine kuhinje“.

Komentari

Ostavite odgovor