Ketering za decu Kapetanova Kuhinja

Ketering za decu Kapetanova Kuhinja

Podaci

Jakova Galusa 94 Voždovac , Beograd 064/214 28 00, 063/252 468 https://kapetanovakuhinja.rs solitusprimo@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Poslednjih godina, složićete se, pridajemo veću važnost kvalitetnoj i zdravoj ishrani nego što smo to činili ranije, a pogotovo kada se radi o našim najmlađima. Brz život, brza hrana, sve u skladu sa vremenom. I za nas ćemo „lako“, ali deca su najveće blago koje u svemu treba čuvati, pa tako i kada je u pitanju ishrana i pravilno odrastanje.

 

Kod kuće je lakše kontrolisati dete i njegove obroke, ali u vrtićima i na proslavama svesni ste da to, ipak, ide malo teže.

 

KAPETANOVA KUHINJA je tu da se pobrine da se vaši mališani hrane samo proverenim i odabranim namirnicama, budući da je čitav tim stručnjaka posvećen upravo njima.

 

Ono što ovu kuhinju izdvaja od drugih jeste to što je predvode ljudi koji su ostvareni kao roditelji, a koji su svoje iskustvo želeli da primene u svojoj zemlji, pa osnovali sopstvenu ketering kuću. Akcenat su stavili na najmlađe, kako bi kod njih razvili zdrave i pravilne navike u ishrani, te su maksimalno posvećeni tome sačinili i tim stručnjaka, nepogrešiv u ovoj oblasti.

 

Ketering za decu Kapetanova Kuhinja Beograd

 

STRUČNI TIM

– profesionalci iz visokog hotelijerstva sa višegodišnjim međunarodnim iskustvom

– nutricionista sa osnovnim zadatkom da na dnevnom nivou osmisli izbalansiranu ishranu za pravilan razvoj naših mališana

– pedagog koji ostvaruje komunikaciju sa vrtićima i osluškuje potrebe dece i roditelja.

 

 

USLUGE

– ketering specijalno za ishranu dece u vrtićima

– transport hrane u opremi najvišeg standarda

– proizvodnja i prenos hrane po standardima HACCP sistema i pravilniku o ishrani dece

– organizacija događaja

– dekoracija događaja

– produženi boravci

 

Ketering za decu Kapetanova Kuhinja Beograd

 

KVALITETNI OBROCI ZA VAŠU DECU

 

Pravilna ishrana posebno je važna u predškolskom uzrastu, kada se dete intenzivno razvija i raste. Zato je misija „Kapetanove kuhinje“ da deci na dnevnom nivou pruži kvalitetne obroke, sačinjene od svežih i zdravih namirnica.

 

Hrana se priprema u centralnoj kuhinji opremljenoj po najvišim standardima, na visokom higijenskom nivou i kontrolisanoj od strane Centra za ispitivanje namirnica.

 

Obroci su bezbedni, prilagođeni razvojnim potrebama, raznovrsni, lepo izgledaju i što je mališanima najvažnije – ukusni su, a uz njih će Vaše dete usvojiti i zdrave navike.

 

„Kapetanova kuhinja“ sarađuje sa 42 vrtića.

 

 

Ishrana Vašeg mališana danas je važna za njegovu budućnost. Ona je kamen temeljac njegovog zdravlja, zato je veoma važno da mu od ranog detinjstva obezbedite najbolje.

 

 

Komentari

Ostavite odgovor