Ketering Elinida

Ketering Elinida

Podaci

Surčinska 5 Novi Beograd , Beograd 064/900 13 13, 063/283 460 http://elinida.rs elinidaketering@gmail.com

O kompaniji

Šta vaše događaje čini tako posebnim? Podrazumeva se – gosti! Ali, prva sledeća najvažnija stvar sasvim sigurno jeste hrana.
Nije lako organizovati bilo koji događaj, a onda na sve to još i kuvati i mesiti. Naravno, sjajno je kada za to imate vremena, ali u svakom drugom slučaju je najbolje da dozvolite da se za posluženje vaših gostiju pobrinu profesionalci.

Za sve vrste privatnih i poslovnih proslava, na raspolaganju vam je ketering Elinida.

 

Ketering Elinida Beograd

 

Kada smo osnivali kompaniju, dve stvari su bile glavni uslov za sve – da u našem timu rade isključivo profesionalni kuvari i da klijenti budu zadovoljni. Vodeći se tim idejama, oformili smo tim koji uspešno ostvaruje sve ono što vi zamislite.
Bilo da je u pitanju privatna ili poslovna proslava, na vama je samo da obavite razgovor sa nama i da kažete šta želite, a na nama da se pobrinemo da i poslednji zalogaj nestane sa stola.
Tokom dugogodišnjeg rada sa raznim klijentima, među kojima su, kako fizička, tako i pravna lica, stekli smo impozantno iskustvo, te, ukoliko niste sigurni šta je ono što je vam je potrebno, ne treba da brinete – rado ćemo vam pomoći da napravite najbolji mogući izbor.

 

USLUGE

Svaki dan, koji poželite da proslavite ili koji je, iz bilo kog razloga, za vas poseban, mi možemo da ulepšamo najrazličitijom vrstom hrane. Upravo zbog toga smo za vas kreirali i različite ponude:

  • Sve vrste privatnih i poslovnih proslava
  • Rođendan – standardna ponuda
  • Rođendan – nova ponuda
  • Torte i kolači

 

PROSLAVE

Možda želite da obeležite uspešan kraj poslovne godine, možda ste sklopili odličan posao, a možda ste upravo zakazali krštenje, ili venčanje.
Pre svega, koji god povod da imate za slavlje – čestitamo!
I, ne brinite, bićemo uz vas tokom vašeg posebnog dana i sa zadovoljstvom ćemo se pobrinuti da gosti ne ostanu gladni.
Na raspolaganju vam je nekoliko ponuda za švedski sto (svaki se sastoji iz toplog i hladnog predjela, mesa, ribe, priloga, sveže salate i deserta), koktel posluženja (širok spektar slanih i slatkih zalogaja – kanapei, rolati, korpice).
Možete odabrati neki od već predloženih, ili napraviti kombinaciju od više različitih menija.

 

Ketering Elinida Beograd

 

ROĐENDANI

Jedan od najvažnijih dana u životu svake osobe jeste dan rođenja. Gde su gosti, tu su i pokloni – razlog više za radost, ali hajde da taj dan bude lep i vama i vašim gostima. Zahvalite im odličnim posluženjem!
Naravno da možete da odaberete bilo koji, ili kombinaciju već ponuđenih švedskih stolova i koktel posluženja, ali smo za ovu posebnu priliku sastavili i nekoliko rođendanskih menija.
Napravljeni su tako da obuhvataju i odrasle i decu, takođe ih je moguće kombinovati, ali i menjati po potrebi, tako da u potpunosti budu prilagođeni odraslima. U tom slučaju će sendviče i mini pice, koje deca naprosto obožavaju, zameniti kanapei.
Sve je stvar dogovora, našu pomoć ćete, svakako, maksimalno imati na raspolaganju.

 

TORTE I KOLAČI

Bilo da ste dete, ili odrasla osoba, bilo da više volite belu, ili crnu čokoladu, orahe, ili lešnike… potpuno smo sigurni da ćete u našoj raznovrsnoj ponudi pronaći torte i kolače baš po svom ukusu.
Sa puno ljubavi i po najstarinskijim receptima mesimo one potpuno klasične, što bi se reklo, stare torte, ali isto tako znamo i koliko volite plazmu, jafu i ostale novotarije.
Reforma, Boem i Opera su samo neke od najtraženijih klasičnih torti, ali nećemo imati ništa protiv ni ako poručite Jaffa tortu, Plazma tortu, Kinder tortu… volimo i one sa voćem, i rado spremamo Švarcvald i Moskva šnit.
Podrazumeva se, radimo i sa fondan masom, pa tako možete da zamislite koji god oblik ili figuricu, a mi ćemo za vas to i sprovesti u delo. A kad smo kod figurica, za torte preko šest kilograma, dve figurice dobijate od nas na poklon.

 

Ketering Elinida Beograd

 

I to nije sve…

Napravili smo i posebnu ponudu, u vidu specijalnih obroka, za filmska snimanja, edukacije, seminare, kongresni turizam i sve vrste ovakvih okupljanja.

 

DOSTAVA

Za porudžbine od 5.000 dinara i više, dostava na teritoriji Beograda (10 km od centra grada) je potpuno besplatna!

 

PORUDžBINE

Što je brzo, to je i kuso, a i kad ste čuli da je nešto dobro pripremljeno na brzinu? Da bismo svi bili zadovoljni, a hrana na vreme pripremljena i sveža, neophodno je da porudžbine izvršite, najmanje, tri dana pre željenog datuma za dostavu.

Komentari

Ostavite odgovor