Ketering Zlatni Zalogaj

Ketering Zlatni Zalogaj

Podaci

Njegoševa 10 Vračar , Beograd 063/724 22 50 https://www.instagram.com/zlatnizalogaj zlatnizalogaj@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Kada poželite najbolje za sebe, onda znate da treba da jedete “na kašiku”.
Istini za volju, nema ničeg lepšeg od mirisa koji, dok odmarate, dopire iz mamine ili bakine kuhinje, ali, svi znamo da nije moguće da zauvek ostanemo deca o kojoj će mama i baka brinuti. To, naravno, ne znači da treba da se odreknemo kvalitetne domaće hrane.
Nikada ne bismo ni pokušali da zamenimo mame i bake, ali smo sigurni da vredne ruke naših kuvarica mogu da vam pruže isti kvalitet.

I zato, kada poželite nešto domaće i, naravno, ukoliko želite da se hranite zdravo, a gurmanski, Ketering Zlatni zalogaj će se sa zadovoljstvom pobrinuti da kući odete zadovoljni i siti.

 

Ketering Zlatni Zalogaj Beograd

 

PO ČEMU SMO POSEBNI?

Hranu smatramo jako važnom. I to ne samo u smislu toga da je potrebno jesti. Važno je jesti kvalitetno i zdravo i zato smo odlučili da započnemo ovu gurmansku priču. Želeći da vam pružimo ono što drugi, možda, nemaju, u srcu Vračara smo otvorili restoran domaće kuhinje. Smatramo da svaki zalogaj treba da bude “zlatan” i svakog dana se, iznova, trudimo da kvalitetom ponude i samih jela opravdamo vaše poverenje. Birali smo najbolje kuvarice, a one, iako spremaju veće količine hrane, to, verujte nam, rade sa istim entuzijazmom i ljubavlju, kao i kada pripremaju porodičan ručak. Verujemo da je tradicija sinonim za kvalitet i zato veliki broj jela spremamo u pravim zemljanim posudama, dok supe i čorbe pripremamo u loncima. Baš kao što se nekada radilo. Strogo vodimo računa da uvek sve bude sveže i da svega ima (dok se ne pojede), a kako znamo da su mnogi od vas zaposleni i uvek u gužvi, rado ćemo vam spakovati ono što želite za poneti.

 

USLUGE

Hrana je izvor zdravlja i u njoj treba uživati, stoga smo obezbedili sledeće usluge:

– Restoran
– Jela za poneti
– Ketering

 

Ketering Zlatni Zalogaj Beograd

 

 

RESTORAN

Divno je jesti u miru, zar ne? Iskoristiti vreme za pauzu tako što ćete pojesti nešto kvalitetno i pritom uživati u svakom zalogaju. Svratite do nas i bacite pogled na dnevni meni. Nemojte žuriti, znamo da izbor nije lak, ali znamo i da ćete sigurno moći da odaberete nešto iz raznovrsne ponude. Odaberite mesto, bilo da želite da jedete za barskim, ili klasičnim stolom i… prijatno!

 

JELA ZA PONETI

Vreme je nekada, zaista, ograničavajući faktor i mi smo toga svesni. A kako nikako nismo želeli da vas uskratimo za ukus domaće kuhinje, nikakav problem neće biti ni da vam željeno jelo (ili jela) spakujemo da ponesete. Možda žurite da porodici odnesete ručak, možda vam uskoro stižu prijatelji (ne zameramo ako im budete rekli da ste sve sami pripremili), a možda jednostavno želite da sednete u svoju omiljenu fotelju i, uz kvalitetan ručak, odgledate neki dobar film, što u potpunosti podržavamo, jer, ko ne bi? Dakle, vi samo odaberite, mi ćemo vam sve upakovati i pripremiti za „put“.

 

Ketering Zlatni Zalogaj Beograd

 

KETERING

Znamo koliko je važno biti sit. Pogotovo kada radite zahtevne poslove, kada ste ceo dan na sastancima, ili kada je neki seminar u toku. Slobodno nas pozovite nekoliko dana unapred i po dogovoru ćemo pripremiti ketering za vaše zaposlene. Bilo da ste manja, ili veća firma, verujte nam, najveći problem će vam biti da se odlučite za jela. A i s tim u vezi smo radi da vam pomognemo, te ćemo, na vaš zahtev, pripremiti meni, za svaki dan u nedelji. Verujemo da ćete i vi i vaši zaposleni biti zadovoljni.

 

I JOŠ…

Nedeljni ručkovi su divni, i kao što smo već rekli, pobornici smo tradicije, ali isto tako smo svesni toga da je nekada nedelja jedini dan koji sebi možete da priuštite za odmor. Pa, zamislte da se baš tog dana „zarobite“ u kuhinji. Ili očekujete goste, a knap ste sa vremenom. O proslavama i da ne govorimo. Svi smo već više puta prošli kroz ove situacije i zato smo uvek spremni da vam „uskočimo“ kada je to potrebno. Sjajno bi bilo da ekoliko unapred znate kada i koje količine hrane su vam potrebne, a mi ćemo sve ostalo.

U hrani treba da se uživa, a ne da njena priprema donese stres. Naša ponuda će vas u to i uveriti. Naša vrata su vam, u okviru radnog vremena, uvek otvorena, a možete i da nas pozovete. Nismo komplikovani za saradnju i verujemo da ćemo zajedno pripremiti i pojesti mnogo divnih obroka.

 

LOKACIJE

  1. Njegoševa 10, Vračar
  2. Žička 3, Vračar
  3. Bulevar Mihaila Pupina 115v, Novi Beograd

Komentari

Ostavite odgovor