Etno restoran Miris Jablana

Etno restoran Miris Jablana

Podaci

Ustanička 205d Zvezdara , Beograd 063/877 77 87 https://mirisjablana.rs mirisjablana@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
23:00
08:00
23:00
08:00
23:00
08:00
23:00
08:00
23:00
08:00
23:00
08:00
23:00

O kompaniji

Ima li šta lepše od mirisa i ukusa prave domaće kuhinje? Od bakinih uštipaka, domaćeg sira i kajmaka, preko dobre stare palente, pa sve do roštilja pripremljenog baš po vašoj meri, ili nekog tradicionalnog jela poput gulaša i karađorđeve šnicle? Ako nas pitate, teško da ima, osim možda svega toga u prijatnom ambijentu restorana, uz pucketanje vatre zimi i bašte u kojoj su proleća i leta najlepši.

Da vaš apetit bude miran, a čulo mirisa i ukusa u potpunosti zadovoljena, pobrinuće se etno restoran Miris Jablana.

 

Etno Restoran Miris Jablana Beograd

 

Kada volite svoj posao, onda vam ništa nije teško, pa tako ni nama ne pada teško da se iznova i iznova brinemo o vama, našim dragim gostima koji nam godinama poklanjate poverenje ili to tek planirate da uradite.
Svi znamo koliko je hrana važna i da bez nje ne bismo mogli da živimo i tačno je da je ima na svakom koraku, međutim, nije svaka hrana podjednako ukusna, a ni kvalitetna, a to je ono što je bila naša ideja – da koristimo samo najkvalitetnije domaće namirnice i pripremamo ih za vas, koristeći starinske i tradicionalne recepte. I, naravno, da spremamo najbolji roštilj, jer bez mesa, ipak, ništa.
Naš mali raj smo smestili u Ustaničku ulicu i upravo tu nastaju najukusnija jela spremna da ih baš vi poručite, a za njih će se pobrinuti majstori svog zanata.
Želeli smo da napravimo prijatan etno ambijent i nadamo se da smo u tome uspeli, ali o tome ćete ipak vi da odlučite. Kritike su uvek dobrodošle, jer volimo da se kod nas osećate kao kod kuće, a jedino tako ćemo znati i šta ono što biste želeli da „popravimo“.
Poverenje je u svakom odnosu važno, te se nadamo da ćete ga u nas ubrzo steći i da ćemo ostvariti neraskidivu vezu.

 

 

USLUGE

U našoj kuhinji se pripremaju:

– Doručak
– Predjela
– Jela sa roštilja
– Riba
– Domaća jela
– Jela po porudžbini
– Dezerti

i, naravno, salate.

 

Etno Restoran Miris Jablana Beograd

 

 

Doručak

Najvažniji obrok u toku dana, kažu. I mi smo saglasni, jer onaj ko preskače jaja, sir, pršutu, prženice, pa čak i kačamak, uopšte ne zna šta propušta. A ovo je tek početak. Tu je i gibanica i komplet lepinja, i, naravno, nezaobilazna domaća slanina.

Služimo ga svakog dana do 13 časova, pa tako uvek možete da stignete i odaberete nešto iz naše ponude, bez obzira na to da li ste ranoranilac ili volite da ustanete nešto kasnije.

 

Predjela

Malo smo odlučili da vas „bacimo“ na slatke muke, pa smo napravili toliko dobre kombinacije predjela da nećete znati koju pre da odaberete. Ali, verujte nam, ima svega! Od njeguške preko goveđe pršute, starog kozjeg sira, preko kozjeg sira iz mješine i ajvara, pa sve do maslina. Taman da vas zagrejemo za naredno jelo, a i da nam ne budete gladni dok čekate. I, na kraju krajeva, valja se nešto na čačkalicu, onako domaćinski.
Ne brinite, tu su i domaće supe i čorbe, na vama je samo da napravite izbor.

 

Etno Restoran Miris Jablana Beograd

 

Jela sa roštilja

Ništa lepše nego kad zamiriše dobar roštilj, a mi rado pripremamo i ćevape i gurmanske pljeskavice i leskovačke uštipke, ali i bele vešalice i roštilj kobasice. I sve to može u varijanti mešanog mesa za dvoje. Vama na volju, a nama na žaru. I nema tu mnogo priče, samo rapsodija ukusa, uz, podrazumeva se, adekvatne priloge i salate.

 

Riba

Ukoliko niste preveliki ljubitelji junetine i svinjetine, riba je uvek odličan izbor. Serviramo je sveže pripremljenu i uz priloge. A pored fileta smuđa ili fileta dimljene pastrmke, uvek možete da se odlučite i za lignje na žaru. Verujte nam na reč, preukusne su. I još ako je tu neko dobro vino… milina.

 

Etno Restoran Miris Jablana Beograd

 

Domaća jela

Ukoliko domaću kuhinju volite više od svega i za to imamo rešenje. Kod nas ćete uvek moći da pojedete svež domaći pasulj, ali i juneći ribić na kajmaku, ili sarmice u zelju. Sve je uvek sveže, a ukusno kao da jedete kod kuće.

 

Dezerti

Eh, ove već teško da možemo da vam pomognemo. Ne zna se šta je lepše. Imamo krempite, čokoladni sufle, ali i palačinke ako volite ovu vrstu poslastica i, naravno, nezaobilazni sladoled. Ukusi će vas, obećavamo, oduševiti.

 

Tu su i razne salate, alkoholni i bezalkoholni napici, ali i nezaobilazne kafe bez kojih većina nas ne može. A tu je i naša

 

NAŠA BAŠTA

Lepo vreme je konačno tu, stolovi su već uveliko napolju i vreme je da se uživa na otvorenom. Ne brinite, neće vam biti prevruće, imamo mi i hlad. Garantujemo, biće vam prijatno.

 

Etno Restoran Miris Jablana Beograd

 

I još nešto

Kuhinja radi do 22:30, a svakog petka smo organizovali tamburicu uživo, te tako za vas svira orkestar „Tri Jablana“.
Svratite do nas i pružite vašim čulima malo užitka, a mi ćemo se pobrinuti da im ništa ne nedostaje.

Komentari

Ostavite odgovor