Fast food restoran Specijal

Fast food restoran Specijal

Podaci

Koste Nađa 15B Zvezdara , Beograd 065/347 76 86

O kompaniji

Obaveze Vas pritiskaju od ranog jutra? Nemate vremena ni za jutarnji ritual ispijanja kafe, a o doručku i da ne govorimo. Niste jedini! Moderan način života i mnogobrojne obaveze navode nas da sve zadatke i aktivnosti u toku dana obavljamo što brže, pritom uključujući čak i jelo. Rezultat toga su i sve brojniji fast food restorani, koje verovatno izbegavate zbog silnih priča o štetnosti brze hrane. Sada više ne morate, jer je tu fast food restoran SPECIJAL.

Veoma brzo i po povoljnim cenama spremamo obroke od najkvalitetnijih sastojaka, koji će razbuditi sva Vaša čula! Svratite na jutarnju kaficu, i poručite doručak koji će Vam obezbediti dovoljno energije za dan koji je pred Vama. Predlažemo nezaobilazni omlet sa šunkom, pravi izbor za početak dana. Usudite se jednom da probate naš Specijal omlet, i sasvim smo sigurni da ćete to iznova činiti.

Ukoliko želite svom telu obezbediti unos hranljivih materija i vitamina svakog dana, odaberite voće ili povrće, i mi ćemo za Vas napraviti sveže ceđeni sok, bez potrebe za dodavanjem pojačivača aroma i konzervanasa, koji osvežava i u kojem ćete uživati.

Majstori za našim roštiljem prave čuda od mesa! Sa puno veštine i ljubavi, a po Vašoj narudžbini pečemo pljeskavice, kobasice, pileće ili mešano meso. Neodoljiv miris i ukus leskovačkog roštilja i pomfrita, zadovoljavaju i one sa sa najistančanijim ukusom, i razlog su što nam se kupci uvek iznova vraćaju, i sa zadovoljstvom nas preporučuju svojim prijateljima.

Savršen smo izbor za svako okupljanje prijatelja i porodice! Sve to možete zaliti dobrim vinom, čašicom domaće rakije ili hladnim pivom.

Bilo da ste ljubitelj slatkog ili slanog, palačinke morate voleti, jer one idu uz bilo koji fil i omogućavaju Vam punu slobodu u kreiranju njihovog ukusa. Iz velikog izbora filova, sigurno ćete napraviti savršenu kombinaciju za sebe. Suvo meso, pavlaka i kečap, ili možda nutela, banane, kokos ili keks… odluku prepuštamo Vama! Mi ćemo se samo postarati da palačinke budu uvek sveže ispečene i ukusne, kada ih naručite.

Ne verujte na reč – svratite do fast food restorana SPECIJAL i uverite se i sami.

Dobro nam došli, očekujemo Vas!

Komentari

Ostavite odgovor