Roštilj i kuvana jela Dabić

Roštilj i kuvana jela Dabić

Podaci

Tošin bunar 174d Novi Beograd , Beograd 011/260 41 25
066/100 106, 069/393 93 09
http://www.rostiljdabic.com srdjandabic111@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Tokom slavskih dana i hladne zime nekako svi više pažnje pridajemo punom stomaku, a niske temperature iziskuju, naravno, i jaču hranu. I nekako nam uvek, ali baš uvek tokom ovih dana pri pomisli na hranu padne na pamet neko dobro meso ili, pak, pravo kuvano jelo. Kako naš narod voli da kaže, sve ćemo lako, samo da ima da se jede i da se pije!

 

I, naravno, treba sebi dati oduška jer ovo su ipak oni meseci u kojima se „oprašta sve“, pa i onaj dosadni višak kilograma. A, do leta je ostalo još dosta, pa ima vremena i da se sredi linija.

 

Da zanemarimo ove gore navedene primere i vratimo se svakodnevici… Ukoliko se vraćate se s posla gladni, a znate da u frižideru nema ništa i plus vam je mrsko da idete u kupovinu i potom pripremate ručak/večeru, ili vam dolaze nenajavljeni gosti, a preumorni ste da biste išta spremali, ili ste možda jednostavno samo željni neke poslastice u vidu palačinki – tu je Dabić da vam olakša „muke“.

 

Rostilj i kuvana jela Dabic Beograd

 

O nama

 

Roštilj i kuvana jela Dabić nalazi se u Novom Beogradu, tačnije u ulici Tošin bunar, i za vas pravi kvalitetne specijalitete sa roštilja, kuvana jela i još puno toga. Za kvalitet i ukus, zadužena je kuvarica Goga iz Banjana, iz Stare Srbije.

 

Svakog dana osim nedelje na teritoriji Novog Beograda i Zemuna vrši besplatnu dostavu hrane, od 9 do 18 časova, uz razne pogodnosti i GRATIS piće ili poslasticu.

 

Rostilj i kuvana jela Dabic Beograd

 

Ukoliko baš i niste neki ljubitelj mesa ili želite da ishranu učinite raznovrsnijom, tu su i riblji specijaliteti, kao i sendviči i palačinke. A možda biste pojeli i samo neku dobru salatu? Možete i to, jer roštilj Dabić ima apsolutno sve, za svačiji stomak.

 

U osnovnoj ponudi su:

– specijaliteti sa roštilja

– roštilj na kilo

– jagnjeće pečenje 1800din

– praseće pečenje 1400din

– obroci

– omleti

– salate

– riblji specijaliteti (oslić, som, losos i girice)

– topli sendviči

– slane i slatke palačinke.

 

Rostilj i kuvana jela Dabic Beograd

 

Svakog dana, tu je u ponudi desetak različitih jela, a stomak će vam uvek biti zahvalan na kvalitetnoj hrani i nikada neće ostati gladan. Osim vas, biće zadovoljni i gosti koji su vam se najavili ili možda samo zazvonili na vrata i banuli, a uvek ćete imati odličnu trpezu i za neki porodični ručak, večeru ili neko drugo okupljanje.

 

Rostilj i kuvana jela Dabic Beograd

 

Na vama je samo da izaberete da li ćete svratiti do roštilja Dabić i u prijatnoj atmosferi na miru pojesti, ili ćete uživati u ukusnoj hrani u svom domu.

Komentari

Ostavite odgovor